Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Evinizin En Şirin Üyeleri Evcil Hayvanlarınızla Birlikte Konaklayabileceğiniz Tesisler

Evinizin En Şirin Üyeleri Evcil Hayvanlarınızla Birlikte Konaklayabileceğiniz Tesisler


evcil hayvan kabul eden tesisler
Yılın stresinden ve yorgunluğundan arınmak için birbirinden özel tatil planları yaparken ya da başka bir şehre seyahat ederken, evcil hayvanınız bulunuyorsa, beraber konaklayacağınız tesisler arasından seçiminizi yapmanız gerekmektedir. Sahipleri için daimi dost ya da adeta bir çocuk gibi görülen evcil hayvanları, tatil sırasında evde yalnız bırakmak ya da birine emanet etmek her zaman mümkün olmadığından, bazı tesisler, hayvanlarınızla birlikte konaklamanıza olanak sunmaktadır. Evcil hayvan oteli aramanıza gerek kalmadan ve hayvanınızdan ayrılmadan keyifli bir konaklama deneyimi yapmak isterseniz https://otelleri.net adresi üzerinden size bu olanağı sunacak tüm tesisler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hem Size Hem De Evcil Hayvanınıza En Güzel Konaklama Deneyimini Yaşatan Şehir Otelleri

Bir şehre seyahat planı yaparken, evcil hayvanınızı nereye bırakacağınızı düşünmenize artık gerek yok! Hayvan dostlarınızla birlikte konaklamanıza olanak sunan şehir otelleri arasından seçiminizi yaparak, aklınız onda kalmadan, hem iş hem de turistik amaçlı konaklamalarınızı keyifle gerçekleştirebilirsiniz.

Konya’da hayvan dostlarınızla birlikte konaklayabileceğiniz tesisler arasında yer alan Dedeman Konya, hem iş hem de turistik amaçlı konaklamalarınızda can dostunuzu yanınızdan ayırmadan keyifle zaman geçirebileceğiniz tesisler arasında yer almaktadır. Hayvan kabulü şartları hakkında detaylı bilgiyi tesisle iletişime geçerek de öğrenebileceğiniz otelde hem sizi hem de evcil hayvanınızı mutlu edecek birbirinden özel olanaklar yer almaktadır.

İstanbul’un en lüks ve en konforlu tesisleri arasında yer alan Hilton İstanbul Kozyatağı, hayvan dostu tesislerden biridir. Misafirlerine sınırsız bir lüksü, merkezi konum avantajı ile yaşatan tesis, evcil hayvanlarınızı aşı kartı ve kimliği olması şartı ile kabul etmektedir.
Ege’nin en güzel şehirlerinden İzmir’e seyahat ederken, yanınızda evcil hayvanınızı getirmek isterseniz tercihinizi Wyndham Grand İzmir Özdilek’ten yana yapabilirsiniz. Konuklarına yılın dört mevsimi hizmet veren tesiste aklınız hayvan dostlarınızda kalmadan, en güzel İzmir tatilini geçirebilirsiniz.

Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden Antalya’da konuklarını ağırlayan The Marmara Antalya, sunduğu birbirinden özel hizmetleri ile sizin konforunuzu sizin yerinize düşünen tesisler arasında yer alırken, en özel anlarınızı evcil hayvanlarınızla birlikte paylaşmanıza olanak sunmaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde konaklama noktalarından Zeytinburnu’nda hizmet veren Novotel İstanbul Zeytinburnu, eşsiz deniz manzarası, hem iş hem de eğlence odaklı hizmetleri ve en güzel lezzetleri tadacağınız restoranları ile size sınırsız bir konfor sunarken, evcil hayvanlarınızı da konaklamanıza dahil etmenize olanak sağlamaktadır.

Eskişehir seyahatiniz sırasında evcil hayvanınızı yanınızdan ayırmak istemezseniz, Beyoğlu Palace Termal Hotel, hem sizi hem de hayvanınızı ağırlamaktan memnuniyet duyacaktır. Hayvan dostu politikası ile hayvan severlerin gönlünü fetheden tesis, sizler için de hem sağlık hem de eğlence olanakları ile eşsiz bir tatil deneyimine kapılarını aralamaktadır.

Çanakkale’nin hayvan dostu tesisleri arasında yer alan Hotel Zileli, merkezi konumu, konforlu odaları ve sunduğu iş hizmetleri ile misafir memnuniyeti sağlarken, önemli seyahatleriniz sırasında evcil hayvanınızı nereye bırakacağınızı düşünme derdine son vermektedir.

Hayvan Dostlarınızla Birlikte Unutulmaz Bir Yaz Tatili İçin Tercih Edebileceğiniz Oteller

Yaz tatili zamanı geldiğinde, kendiniz için en konforlu ve en eğlenceli tatili planlarken, evcil hayvanınızı bir otele ya da bir yakınınıza bırakmak zorunda kalmamak için tercihinizi evcil hayvan kabul eden konaklama tesisleri arasından yapabilirsiniz. Türkiye’nin en güzel turizm beldelerinde siz keyifle tatilinizi sürdürürken, hayvanınızın yanınızda olması ve aklınızın onda kalmaması büyük konfor sağlamaktadır.
Antalya’nın doğal cenneti Kaş’ta konuklarını ağırlayan Korsanada Hotel, Akdeniz’in hayvan dostu tesisleri arasında yer almaktadır. Siz doğanın, masmavi denizin ve tesisin sunduğu birbirinden özel olanakların keyfine varırken, evcil hayvanınızın da rahatı ve konforu en az sizin kadar düşünülmektedir.

İzmir’in en popüler turizm beldelerinden Alaçatı’da hizmet veren Dört Mevsim Alaçatı, evcil hayvanınızla birlikte en güzel tatil anılarına sahip olacağınız tesisler arasında yer almaktadır. Şık ve konforlu odaları, şirin bahçesi ve sunduğu eşsiz lezzetlerle ön plana çıkan tesiste sizi aklınız can dostunuzda kalmadan konforlu bir tatil beklemektedir.

Mersin’in turkuaz denizli cenneti Bozyazı’da konuklarına eşsiz bir doğa deneyimi yaşatan Marvel Tree Hotel, konuklarına sunduğu birbirinden özel hizmetlerin yanı sıra hayvan dostu oluşuyla dikkat çekmektedir. Denize sıfır konumu ile sizi ve hayvan dostunuzu burada unutamayacağınız bir tatil beklemektedir.

Ayvalık’ın eşsiz plajı ile hayranlık uyandıran noktası Sarımsaklı’da hizmet veren Nora Beach Hotel, evcil hayvan kabul etmesi ile hayvan sahiplerine eşsiz bir konfor sağlamaktadır. Her şey dahil konseptte sizlere sınırsız lezzet deneyimi ve eğlence dolu anlar sunan tesis, evcil hayvan sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Bozcaada’da tatil planı yaparken, evcil hayvanınızı tatil planınıza dahil etmek istiyorsanız, tercihinizi 9 Oda Boutique Otel’den yana yapabilirsiniz. Hayvan dostu tesiste, sizi bekleyen 14 konforlu odadan birini tercih edebilir, sizin kadar evcil hayvanınızı da eşsiz bir misafirperverlikle karşılayan tesiste, en güzel tatilinizi geçirebilirsiniz.

İzmir’in tatil için en çok tercih edilen noktaları arasında yer alan Dikili’de konuklarını ağırlayan Samyeli Otel, sadece size değil evcil hayvanınıza da kapılarını aralamaktadır. Deniz kenarında yer alan konumu ile avantaj sağlayan tesiste, hayvanınızla birlikte yaz tatilinin keyfine varabilirsiniz.

Hem Size Hem De Evcil Hayvanınıza Doğa İle İç İçe Anlar Yaşatan Bungalov Oteller

Doğa tatilleri, hem sizin hem de evcil hayvanınız için en güzel konaklama seçenekleri arasında yer almaktadır. Siz doğanın huzurunu deneyimlerken, hayvanınızın da gönlünce dolaşabileceği alanlar sunan bu tesisler, bol oksijeni, doğa aktivitesi olanakları ve huzur veren atmosferi ile hayvan sahiplerine de kapılarını aralamaktadır.

Antalya’nın cennet köşesi Çıralı’da gerçek bir doğa tatili için tercih edebileceğiniz Etenna Bungalow Hotel, geniş bahçesi, yemyeşil alanları, organik ürünleri ve denize sıfır konumu ile size eşsiz bir deneyim sağlarken, evcil hayvanınızı da yanınızdan ayırmadığınız için stresten uzak bir konaklama deneyimine olanak sunmaktadır. Siz hamaklara uzanıp bahçenin keyfini çıkarırken, kedinizin ya da köpeğinizin özgürlüğünü yaşadığı bir tatil hayal ediyorsanız, tercihinizi Etenna Bungalow Hotel’den yana yapabilirsiniz.

İzmir’in cennet köşesi Mordoğan’ın hayvan dostu tesisleri arasında yer alan Morkoyun Bungalov ve Çadır Kamp, doğasever hayvan sahiplerine kapılarını memnuniyetle aralamaktadır. Misafirperverlik anlayışını insanla sınırlandırmayan tesiste sizi ve hayvanınızı bol oksijenli, bol huzurlu ve bol yeşilli bir konaklama deneyimi beklemektedir.

Türkiye’nin oksijen yönünden en zengin noktaları arasında yer alan Altınoluk’ta hizmet veren Kervan Tatil Köyü, Balıkesir’in hayvan dostu otellerinden biridir. Siz masmavi denizden ve birbirinden özel aktivite seçeneklerinden yararlanırken, hayvanlarınızın da yanınızdan ayrılmadan konfor bulmasını istiyorsanız, tercihinizi tesisten yana yapabilirsiniz.

Antalya’da huzurlu doğa tatillerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Kaş’ta hizmet veren Nuri's Beach Bungalow, doğayı yaşamaya en az sizin kadar evcil hayvanınızın da hakkı olduğunun bilincinde olarak, onları da ağırlamaktan memnuniyet duymaktadır. Aileniz, sevdikleriniz ve can dostunuzla birlikte cennet gibi bir doğayı deneyimlemek isterseniz, tesisi detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Evcil Hayvan Sahipleri İçin İstanbul Çevresinde Hafta Sonu Kaçamakları İçin En Uygun Oteller

Şehir hayatından bunalıp, hafta sonunuzu doğa ile iç içe bir atmosferde geçirmeyi hayal ediyorsanız, evcil hayvan sahiplerini hayvan dostlarımız ile birlikte ağırlamaktan memnuniyet duyan tesisler arasından seçiminizi yaparak, yeni hafta için ihtiyacınız olan enerjiyi bulabilirsiniz. Yemyeşil doğası, şehre yakın konumu ve sunduğu özel hizmetleri ile dikkat çeken bu tesisleri yılın dört mevsimi tercih edebilirsiniz.

Sakarya’nın doğa tatillerinde vazgeçilmez noktası Sapanca’da her mevsim bambaşka bir manzara ile konuklarını ağırlayan Gönül Sofrası Bungalov Otel, şehrin hayvan dostu tesislerinden biridir. Yemyeşil bir ormanın içinde, doğa ile uyumlu şekilde dekore edilmiş ve geniş açık alanlara sahip tesisi, sizin kadar, evcil hayvanınızın da seveceğinden emin olabilirsiniz.

İstanbul’un tatil için en çok tercih edilen ilçelerinden Şile Ağva’da konuklarını ağırlayan Tranquilla Nehir Evi, kütük evleri ve bungalovları ile hem size hem de evcil hayvanınıza kusursuz bir rahatlık sunmaktadır. Doğayı gönlünüzce yaşarken, evcil hayvanınıza da bol oksijenli günler hediye etmek için tercihinizi tesisten yana yapabilirsiniz.

İstanbul’un hemen yanında Kocaeli sınırları içerisinde saklı bir cennet olan Yuvacık’ı henüz görmediyseniz, bu hafta sonu kaçamağınızda tercihinizi bu doğa harikasından yana yapabilirsiniz. Şırıl şırıl akan suyun huzur veren sesi ve yemyeşil ormanın sunduğu dinginliği kamp alanında ya da bungalovlarında deneyimleyebileceğiniz tesis, size evcil hayvanınızla birlikte konaklama olanağı sunmaktadır.

Size Sağlık Evcil Hayvanınıza Konfor Vadeden Tesis Miray Termal Otel

Yalova’nın hem yaz tatillerinde hem de termal tatillerde en çok tercih edilen ilçelerinden Armutlu’da hizmet veren Miray Termal Otel, ruhen ve bedenen rahatlayıp, sağlığınıza katkıda bulunacağınız birbirinden özel hizmetlerinin yanı sıra evcil hayvan dostu konaklama politikası ile misafirlerinden tam not almaktadır. Aşı ve kimlik şartı olmak üzere evcil hayvanınızla birlikte konfor bulacağınız tesis, yılın 12 ayı hizmet vermektedir.

Evcil Hayvan İle Rahat Bir Tatil Geçirmenin İpuçları

Kimseye emanet etmeye ya da yalnız bırakmaya kıyamayacağınız can dostlarınızla konforlu bir tatil geçirmek için tatile çıkarken, bazı detaylara dikkat etmeniz gerekmektedir. Yakın bir geçmişe kadar tatil yapmak bir kenara, evcil hayvanlarla seyahat etmek bile zorlu bir durum olurken, günümüzde bu hizmetleri sunan oteller, birbirinden özel seçenekleri ile konuklarına rahatlık sunmaktadır. Evcil hayvanınızla birlikte konaklamaya karar verdiğinizde, öncelikle seçtiğiniz otellin evcil hayvan kabul eden tesisler arasında yer alıp almadığını teyit etmeniz gerekmektedir. Daha sonra, tesisin bu konuda sunduğu hizmetlerin sınırlarını incelemeniz önerilmektedir. Bazı oteller aşı karnesi, kimlik gibi belgeleri zorunlu kılarken, bazıları ise yalnızca küçük hayvanları kabul etmektedir. Odada konaklama olanağı sunan oteller, genel bölüm kısıtlamaları ya da evcil hayvanınıza özel alanlar sunan tesisler hakkında detaylı bilgi alarak, siz de sevimli dostunuzdan ayrılmadan, en güzel tatil deneyimini yaşayabilirsiniz.



admin / 17.05.2020 / 0 / 890

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Online Bilet Nasıl Alınır?

Online Bilet Nasıl Alınır?

Online bilet satın almak istiyorsanız ilgili web sitesi veya mobil
Tatillerinizde Adana Tercih Sebepleri

Tatillerinizde Adana Tercih Sebepleri

Türkiye’deki en güzel şehirlerimizden birisi de Adana'dır. İnsanların ilgisini
Tatil Planı Nasıl Yapılır?

Tatil Planı Nasıl Yapılır?

Günümüzde birçok insan tatil planı yapmadan tatile gitmekte ve daha sonrasında
Doğu Ekspresi Yolculuğu Rehberi

Doğu Ekspresi Yolculuğu Rehberi

Doğu Ekspresi’nde yolculuk yapmak isteyen gezginler için kapsamlı bir şekilde
Villada Balayı Tatili

Villada Balayı Tatili

Türkiye'nin istediğiniz her coğrafyasında, hayalini kurduğunuz huzur ve
Unutulmaz Bir Tatil için Balayı Villaları

Unutulmaz Bir Tatil için Balayı

Yeni evli çiftler için hazırlanmış olan balayı villaları çiftlerin unutulmaz
Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda dünyanın en popüler tatil
Doğu Ekspresi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Doğu Ekspresi Hakkında Bilmeniz Gereken

Ülkemizde yapabileceğiniz en ekstrem seyahatlerden birisi Doğu Ekspres ile
Seyahate Çıkmadan Araştırılması Gereken 5 Madde

Seyahate Çıkmadan Araştırılması Gereken

Bütün bir senenin yorgunluğunu üzerimizden atmanın en iyi yolunun tatil olduğu
Yurtiçi Seyahatlerinize Evcil Dostunuzla Çıkarken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar

Yurtiçi Seyahatlerinize Evcil

Yaz geldi çattı. Bütün bir senenin yorgunluğu atmak için tatile çıkacağız yada
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up