Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Oteller » Aydın Otelleri » The Palm Club Apart Otel

The Palm Club Apart Otel

The Palm Club Apart Otel
The Palm Club Apart Otel ülkemizin gözde tatil merkezlerinden Kuşadası Bayraklıdede Beldesi’nde hizmet vermektedir. Tüm aile fertleriniz ile birlikte rahatça konaklayarak eğlence dolu bir tatil geçirmenize imkan sunan tesis Kuşadası merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Etrafı palmiye ağaçları ve yeşil alanlarla çevrili olan apart otelde temiz havanın keyfine vararak ailenizle birlikte ruhen ve bedenen dinlenme fırsatı yakalayacaksınız.

The Palm Club Apart Otel toplamda 20.000 mlik bir alan üzerine inşa edilmiş, 30 adet apart daireden oluşan 3 yıldızlı bir konaklama ve eğlence tesisidir.

The Palm Club Apart Otel Olanakları

Aileniz ile birlikte rahatça tatil yapmanıza fırsat sağlayan The Palm Club Apart Otel resepsiyonu 7/24 hizmet vermektedir, bu nedenle istediğiniz saatte arayarak rezervasyon yaptırabilmeniz mümkündür. Rezervasyon işlemleri esnasında ön ödeme işlemi yapmanıza gerek yoktur ayrıca rezervasyon iptali yaptırmanız halinde de herhangi bir ücret talebi söz konusu değildir.

Resepsiyon da bulunan kasa hizmeti ile özel ve kıymetli eşyalarınızı güvende tutmanız mümkündür. Otel bünyesinde bulunan market, kadın-erkek kuaförleri, kuru temizleme ve çamaşırhane ile ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilmeniz sağlanmıştır.

Çocuklar için hazırlanmış oyun alanları ve çocuk yüzme havuzu ile birlikte onlar için hazırlanmış çocuk menüleri minik misafirlerin keyifli dakikalar geçirebilmesine olanak sağlamaktadır.

Açık havuzu bulunan tesiste temizlik ve hijyen oldukça önemli olup havuza gönül rahatlığı ile girebilirsiniz.

Açık büfe servisi bulunmayan otelde vejetaryen ve diyet yemekler de menüde yer almaktadır. Ücretsiz serpme kahvaltı imkanı sunan otelin kahvaltı saati 08.00 olup geç kahvaltı ise saat 10.00 da verilmektedir. Diğer öğünlerde otel bünyesinde bulunan restoranda servis edilen lezzetli yemekleri tatmanız ya da dairenizde kendi hazırlayacağınız yemekleri yemeniz mümkündür.

Otelde bulunan havuz snack bar ve plaj barda soğuk içecekler içebilir, atıştırmalıklar alabilirsiniz.

Halk plajına yürüyerek 6 dakikalık mesafede bulunan tesiste Türk geceleri ve barbekü organizasyonları da yapılmaktadır.

Özel gün ve gecelerde düzenleyeceğiniz organizasyonlar için de otel yönetimi ile iletişime geçmeniz ve verilen hizmetlerden faydalanabilmeniz mümkündür.

Araçlarınızı tesisin müşterilerine özel otoparkta güvenli bir şekilde bırakabilirsiniz.

Tesis Özellikleri


  • Açık Havuz
  • Hava Alanı Servisi
  • Plaj
  • Doktor Hizmeti
  • Bar
  • İnternet (Oda Dışı)
  • Restaurant
  • Çocuk Aktiviteleri
  • Cafe
  • Oda Servisi
  • Sigara İçilmeyen Oda
  • Türk Gecesi
  • Çocuk Havuzu
  • Otopark
  • Şezlong

Oda Bilgileri

Otelde bulunan odalar ailelerin birlikte kalabileceği apart daireler halinde hazırlanmıştır. Odalar 40 m2 genişliğindedir. Her odada 2 yatak odası, 1 oturma odası, mutfak, 1 banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Her odanın kendine özel balkonu vardır ve balkonlar oda tercihinize göre bahçe, dağ veya havuz manzaralıdır.

Yatak odalarında bulunan yataklar çift kişiliktir ve her odada buzdolabı, eşya dolabı, wifi ağı, su ısıtıcısı, klima, makyaj aynası, çalışma masası, mutfak gereçleri, set üstü ocak ve televizyon bulunmaktadır. Her odanın banyosunda ücretsiz olarak kullanılabilecek banyo malzemeleri ve havlular yerleştirilmiştir. Ayrıca talep halinde yatak odalarında bulunan çift kişilik yatakların tek kişilik yataklarla değişme imkanı bulunmaktadır.

Odalarda bulunan ve her türlü donanımı sağlanmış olan mutfak ile kendi yiyeceklerinizi hazırlaya bilmenize imkan verilmiştir.

Oda servisinden 24 saat boyunca faydalanabilmeniz mümkündür. Ayrıca oda temizlik servisi her gün düzenli olarak temizleme işlemi yapmaktadır.

Apart Oda (40m2)
Oda Özellikleri: Balkon, Banyo, Buzdolabı, Duşakabin, Eşya Dolabı, Havlu, İnternet,  Kettle/Su Isıtıcısı, Klima, Makyaj Aynası, Mutfak Gereçleri, Ocak, Oda Temizlik Servisi, Televizyon, Tuvalet

Manzara: Bahçe Manzaralı, Dağ Manzaralı, Havuz Manzaralı
 

The Palm Club Apart Otel Ücretleri

Tüm ziyaretçilerinden olumlu dönüşler alan tesisin hizmet kalitesi ve temizliği oldukça beğenilmektedir. Personelin ilgisi ve restoranında sunulan yemeklerin lezzeti de otelin beğenilen diğer özelliklerindendir.

Fiyatları da benzerlerine göre oldukça uygun olan otelin pek çok devamlı müşterisi bulunmaktadır.

4 kişilik apart oda konaklama+kahvaltı: 350 TL
4 kişilik apart oda: 300 TL fiyatlandırma seçenekleri arasındadır.

Tesis Fotoğrafları



Genel Bilgiler

Tesis Türü: Apart Otel
Sınıfı: 3 Yıldız
Yapım Yılı: 2000
Check-IN (Giriş) Saati: 12:00
Check-OUT (Çıkış) Saati: 11:00
Açık Olduğu Dönem: Sürekli Açık (Kışın Havuz Kullanılmamaktadır)
Konaklama Türü: Oda + Kahvaltı
Ekstra Yatak: Tesis Ekstra Yatak Sağlar
Çocuk / Bebek: Tesis Her Yaştan Çocuk Misafir Kabul Ediyor. 0-6 Yaş Ücretsiz.
Evcil Hayvan: Evcil Hayvan Kabul Edilir.
Hizmet Verilen Diller: Türkçe, İngilizce
Ödeme Koşulları: Nakit

Tesis Civarındaki Önemli Yerler

Kuşadası; 20 kilometreyi bulan kumsalları, ormanları, limanı ve tarihi eserleriyle Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri. Yanı başındaki Dilek Yarımadası Milli Parkı ise Türkiye'nin en önemli doğa alanlarından. Civardaki tüm güzellikleri keşfetmek istiyorsanız; Kuşadası Gezilecek Yerler listemizi mutlaka inceleyiniz.

İletişim Bilgileri

Adres: Bayraklıdede, Selçuk Bulvarı No:64, 09400 Kuşadası/Aydın
Telefon: (0256) 618 21 31
E-Posta: info@palmclubkusadasi.com
Website: www.palmclubkusadasi.com



admin / 17.06.2020 / 0 / 1 314

Yorum Ekleyin


up