Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » İdeal Ankara Özel Yurtları ile Güvenli Yaşam Alanları

İdeal Ankara Özel Yurtları ile Güvenli Yaşam Alanları


ankara yurtları
İdeal Ankara Özel Yurtları, Ankara, Konya ve İstanbul’da ayrıcalıklarıyla prestij kazanmış öğrenci yurtlarındandır. İstanbul, Ankara ve Konya’da üniversite kazanan öğrenciler için özel tasarlanmış İdeal Ankara Özel Yurtları güvenli yaşam alanlarıyla da ön plandadır. Öğrenci odaklı hizmetiyle ün kazanan İdeal Ankara Özel Yurtlarıhem velilerin hem de öğrencilerin ilgisini üzerinde toplamaktadır.

Öne Çıkan İdeal Ankara Özel Yurtları Ayrıcalıkları Nelerdir?

Ankara erkek yurtları veya Ankara kız öğrenci yurdu denildiğinde İdeal Ankara Özel Yurtları olarak öncelikli olarak akıllara gelmekteyiz. Öğrencilere sağladığımız avantajlarla, yurt hayatınızı tepe noktalara çıkartmaktayız. Ailesinden uzakta yaşayan öğrencilerimiz için oluşturduğumuz güvenli alanlar ve güvenlik hizmetlerimizle İdeal Ankara Özel Yurtları, ayrı bir değere sahip olmaktadır.
Farklı şehre okumaya giden öğrencilerin merak ettiği şeylerden biri de yurt ortamındaki güvenlik hizmetleridir. Öğrenci konforunu ve güvenliğini temele aldığımız İdeal Ankara Özel Yurtlarıbu noktada çeşitli imkanlara sahiptir. İdeal Ankara Özel Yurtları olarak öğrenciler için sağladığımız güvenlik olanaklarımız kısaca şu şekildedir:

1 – Öğrenciler için Oluşturulan Güvenli Yaşam Alanları!

Yabancı bir şehirde ve ortamda eğitim görecek öğrencilerin kendini güvende hissetmesi için İdeal Ankara Özel Yurtları olarak birçok güvenlik hizmeti sunmaktayız. Ankara kız yurtları veya Ankara öğrenci yurtları kapsamında İdeal Ankara Yurtları olarak birçok alanda faaliyet göstermekteyiz. İdeal Ankara Özel Yurtlarıile güvenli yaşam alanları denildiğinde örnek olarak:
  • Spor Salonları
  • Voleybol Sahası
  • Basketbol Sahası
  • Kafeterya
  • Bahçe ve Peyzaj alanları
  • Sinema salonu verilebilmektedir.
Bunların yanında daha birçok faaliyetle öğrencilere güvenli bir alan oluşturulmuştur. Yurt kalitesini arttırmak ve güvenli alanlarda konaklamak istiyorsanız bizimle iletişime geçmelisiniz.

2 – Kartlı Odalarla Özel Alanlara Müdahale Önlenmektedir!

İdeal Ankara Özel Yurtları olarak odalarda kart sistemine sahibiz. Birden çok kişinin kaldığı veya tek kişilik yurt odalarında özel alana müdahaleyi önlemek nispeten daha zordur. Ancak İdeal Ankara Özel Yurtları olarak kartlı oda sistemiyle bu müdahalenin önüne geçmeyi başardık.

Odalarımızda bulunan kartlar sayesinde, yetkilendirilmesi yapılmamış yani odaya giriş izni olmayan kişilerin odaya girmesi önlenmiştir. Kartlı odalarımız sayesinde yalnızca karta sahip kişiler sizlerin odasına girebilmektedir. Karta sahip olmayan veya başka bir odadaki kişi herhangi bir şekilde sizlerin odasına girememektedir.

3 – Parmak İzi Sistemiyle İdeal Ankara Özel Yurtları Giriş ve Çıkışı Kontrol Edilmektedir!

Parmak izi sistemini ise öğrenci giriş çıkışlarında uygulamaktayız. Yurttan çıkan her öğrenci parmak izini okutmaktadır. Yurda girişte de yine parmak izi okutarak yurda giriş yapılmaktadır. Öğrenci güvenliği ve giriş çıkışını kontrol etmek adına yapılan bu sistem, güvenli alan oluşturmada öncelikli yere sahiptir. Kısacası parmak izi sistemi sayesinde yurda herhangi bir yabancı kişinin girişi önlenmektedir.

4 – Güvenlik Sistemleriyle Çevre Güvenliği Sağlanmaktadır!

İdeal Öğrenci Yurtları olarak giriş- çıkış ve çevre güvenliğini sağlamak adına kameralı güvenlik sistemi kullanmaktayız. Gece ve gündüz yani günün her anında öğrencilerimizi güvence altına almaktayız. Yurtlarımızda kameranın bulunduğu ve görüntülediği alanlar büyük bir yerdir. Bu sayede oluşabilecek olumsuz durumlar büyük oranda kontrol edilmektedir.

5 – Ring Servisiyle Öğrencilerin Güvenli Ulaşımı!

Konya’da hizmete dahil olan ring servisimizle, öğrencilerimizin yurt- kampüs ve kampüs- yurt arası ulaşımı sağlamaktayız. Toplu taşımayı sık kullanan öğrencilerimiz ders saatlerinde veya sınav zamanlarında ulaşım aracı bulmada zorluk yaşayabilmektedir.
İdeal Ankara öğrenci yurtları olarak bu sorunu önlemek adına Konya ilinde bu hizmeti kullanmaktayız. Öğrencilerimizin ders yoğunluğuna göre oluşturduğumuz servis sistemiyle güvenli ve huzurlu ulaşım sağlamaktayız.

6 – 7/24 Diyalog Hizmetiyle Her Sorunun Üstesinden Gelinmektedir!

Yurt gibi kalabalık alanlarda yaşanacak problemlerin ve sorunların önceden tahmin edilmesi biraz güçtür. Özel İdeal Ankara Yurtlarıolarak öğrencilerimizin güvenliği için 7/24 diyalog hizmeti kullanılmaktadır. Bu uygulamamız sayesinde yaşanan her problemde öğrencilerimizin kısa sürede destek alması hedeflemekteyiz.  

7 – Oda Sayısı ve Oda Tercihiyle Özelleştirilebilir Alanlar Sunulmaktadır!

Özelleştirilebilir alanların varlığı yurtta kalan öğrencilerin en çok dikkat ettiği noktalardandır. Oda sayısının çokluğu veya oda tercihi yapabilme yurt hayatını iyileştirebilecek niteliktedir. Öğrenci odaklı hizmet veren İdeal Ankara Özel Yurtları olarak bu kapsamda:

 Tek kişilik oda Üç kişilik oda
 Ranzalı iki kişilik oda Dört kişilik oda
 Bazalı iki kişilik oda  Altı kişilik oda

İmkânı sunmaktayız. Ankara özel yurt fiyatları tek kişilik veya Ankara yurt fiyatları erkek – kıznoktasında da öğrenci odaklı olan İdeal Yurtlarında bu sorunun da üstesinden gelinmektedir.

8 – Faaliyet Alanlarıyla Sizlere Yeni Hobiler Kazandırılmaktadır!

Spor salonu, sinema salonu ve öğrenci kulüpleriyle İdeal Ankara Özel Yurtları öğrencilerine farklı olanaklar sağlamaktayız. Öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve yeni hobiler edinmesi adına tasarlanan bu alanlarla aynı zamanda güvenli ortamlar oluşturulmuştur. Öğrencilerimizin aktif olarak ilgilendikleri alanlara yönelik etkinliklerle İdeal Ankara Kız Yurtlarıöğrencileri farklı deneyimlere merhaba demektedir.

9- Kafeteryalar ile Gün Yoğunluğundan Sıyrılabilirsiniz!

Çağdaş, rahat ve ferah tasarımıyla öğrencilerimiz günün her saatinde yeme, içme ve sosyalleşme gibi ihtiyaçlarını kafeteryadan karşılayabilmektedir. Birçok öğrencinin sıkça vakit geçirdiği kafeteryamızda sevdiğiniz arkadaşlarınızla veya tek başınıza rahatça eğlenebilirsiniz.



admin / 20.07.2023 / 0 / 255

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Ankara Otelleri

Ankara Otelleri

İç Anadolu Bölgesi’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan Türkiye’nin
Hava Ulaşımı Konusunda Ülkemiz Dünyanın Önde Gelen Ülkeleri Arasında Yer Bulmaktadır

Hava Ulaşımı Konusunda Ülkemiz Dünyanın

Dünya’da ulaşıma yoğun bir talebin olması ve bu alanda son derece büyük bir
Ankara Gezi Rehberi

Ankara Gezi Rehberi

Başkentimiz bünyesinde 25 ilçeyle birlikte toplamda 1425 mahalle bulunuyor.
MEZOTERAPİ İLE NELER MÜMKÜNDÜR?

MEZOTERAPİ İLE NELER MÜMKÜNDÜR?

Dr. Michel Pistor tarafından 1952 yılında estetik amaçlar ile uygulanan tıbbi
Slazenger Erkek Eşofman Altı ile Hem Rahatlığı Hem de Şıklığı Yaşayın

Slazenger Erkek Eşofman Altı ile Hem

Günlük yaşamın ve çok çeşitli spor aktivitelerinin vazgeçilmezi olan eşofman
Yurt Dışında Eğitim Almanın Avantajları Neler?

Yurt Dışında Eğitim Almanın Avantajları

Son yıllarda öğrenciler üniversite eğitimi almak için yurt dışını tercih etmeye
2019 Amerika Vize Başvurusu

2019 Amerika Vize Başvurusu

Amerika vize başvurusu sırasında istenilen belgeler eksiksiz bir şekilde
Homestay Nedir?

Homestay Nedir?

Bazı eğitimler yalnızca üniversitede kitaplar ile yapılamıyor. Örneğin bir dili
En İyi Hostel Nasıl Bulunur?

En İyi Hostel Nasıl Bulunur?

Hostel genellikle sırt çantalı gezginlerin uğrak noktası olsa da günümüzde
Erasmus’a Nasıl Başvurulur?

Erasmus’a Nasıl Başvurulur?

Erasmus programı, normal yükseköğretim programında yer alan öğrencilerin
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up