Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Oteller » Muğla Otelleri » Evcan Apart

Evcan Apart

Evcan Apart
Marmaris’in en gözde alanlarından biri olan Turgut köyündeki Evcan Apart, araç ile merkezden yarım saat içerisinde ulaşabileceğiniz kadar uzaklıktadır. Aileniz ile güvenli, huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bu tesis; birçok temel ihtiyacı da karşılayacak düzeydedir. Oldukça geniş bir alana sahip olan Evcan Apart, ağaçlar ile çevrelenmiş olduğu için; çocuklarınızın şehir hayatından uzaklaşarak temiz havada vakit geçirmesini sağlayacaktır.

Merkeze özel araç ile 30 dakika içerisinde ulaşabileceğiniz bir konumda olan apart, yeşil alanları ile oldukça kaliteli vakit geçirmenizi sağlayacaktır. 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı oda seçeneği sayesinde ailenize ya da kendinize en uygun ortamda konaklayabilirsiniz.

Evcan Apart Olanakları

Klima, Televizyon ve 7 gün 24 saat boyunca sıcak su olanakları başta olma üzere kendi evinizde bulunan ve bir ev için olmazsa olmaz olan bütün imkanlar sağlanmaktadır. Doğa ile iç içe, sessiz ve sakin bir alada tüm günün stresini atmak; rahat bir tatil geçirmek isteyen herkesin ilk tercihi arasında Evcan Apart Otel yer alıyor.

7 Gün 24 saat boyunca hizmet veren resepsiyon sayesinde dilediğiniz herhangi bir zaman diliminde rezervasyon yapabilir; kendi evinizde konaklıyormuşçasına rahat bir tatil geçirebilirsiniz.

Rezervasyon yaparken ön ödeme yaparak; rezervasyon tarihinden 14 gün öncesine kadar tamamen ücretsiz bir şekilde iptal edebilirsiniz.

Rahatlığınızı önemseyen apart aynı zamanda çamaşırhane hizmeti de vermektedir.

Siz ebeveynler olarak keyifli dakikalar geçirirken; çocuklarınız da akranları ile apart bahçesinde oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilecek.

Otopark hizmeti ile araçlarınızı güvenli bir şekilde park edebilir, olası tehlikelere karşı önlem alabilirsiniz.

Ziyaretçilerin kaliteli vakit geçirebilmesi, tatilin tadını çıkarabilmesi adına alanında uzman olan otel personelleri; tekne turu, ATV turu, safari turu ve at safarisi gibi birçok eğlence aktivitelerini organize etmekte, keyifli vakit geçirmeniz için yardımcı olmaktadır.

Oda içerisinde ve oda dışında var olan kablosuz internet sayesinde kesintisiz bir şekilde akıllı telefonunuzu, tabletinizi ve bilgisayarınızı kullanabilir; hatta işlerinizi bilgisayarınız üzerinden tatildeyken bile sürdürebilirsiniz.

Uzun yıllardır sektörde yer almanın vermiş olduğu tecrübe ile kaliteli hizmet sunan Evcan Apart Otel, makul ücret politikası ile sizlere 5 yıldızlı otel konforu yaşatacaktır. Mayıs-Eylül ayları arasında aktif olarak hizmet vermekte olan apart; odadaki yatak sayısı yetersiz geldiği takdirde ekstra yatak hizmeti de sağlamaktadır.

Korona virüs tedbirleri nedeni ile kahvaltı servisini bir süreliğine kaldıran tesis, misafirlerinin güvenli bir şekilde kahvaltı yapmalarını ve yemek yemelerini sağlamak amacıyla her odaya mutfak araç ve gereçleri yerleştirmiştir. Aynı zamanda her yaştan çocuk misafir de kabul etmektedir. 0 – 3 yaş aralığındaki çocuklar için ücret talep etmeyen Evcan Apart; hijyen prensipleri nedeni ile evcil hayvan da kabul etmemektedir.

Nakit ödeme seçeneği sayesinde kredi kartınız olmasa dahi, tesise giriş yaparken ödeme yapabilirsiniz. 
 

Tesis Özellikleri


  • İnternet (Oda Dışı)
  • Otopark
  • Sigara İçilmeyen Oda


Oda Bilgileri

Apart bünyesinde yer alan odaların tamamı, dağ, orman ve bahçe manzaralıdır. Bütün odalar denize 350 metre uzaklıkta ve bir ailenin ihtiyaç duyabileceği tüm eşyalara sahiptir. Tüm oda tiplerinde balkon, duşakabin, internet, banyo, buzdolabı, eşya dolabı, mutfak gereçleri, havlu, klima, ocak, televizyon ve tuvalet bulunmaktadır.

1+1 (45 m2)
Oda Özellikleri: Balkon, Banyo, Buzdolabı, Duşakabin, Eşya Dolabı, Havlu, İnternet, Klima, Mutfak Gereçleri, Ocak, Oda Temizlik Servisi, Televizyon, Tuvalet

Manzara: Bahçe Manzaralı, Dağ Manzaralı, Orman Manzaralı
 


2+1 (60 m2)
Oda Özellikleri: Balkon, Banyo, Buzdolabı, Duşakabin, Eşya Dolabı, Havlu, İnternet, Klima, Mutfak Gereçleri, Ocak, Oda Temizlik Servisi, Televizyon, Tuvalet

Manzara: Bahçe Manzaralı, Dağ Manzaralı, Orman Manzaralı

Evcan Apart Otel Ücretleri

Denize yalnızca 350 metre uzaklıkta olan apart, ziyaretçilerinin yalnızca birkaç dakika yürüyerek temiz kumsallarda yürümesine olanak tanıyor. Sağladığı özellikler ile kıyaslayınca oldukça uygun ücretli olan apartın fiyat politikası ise şu şekilde;
  • 1+1 Standart Oda, banyo + çift kişilik yatak = 350 TL
  • 2+1 Standart Oda, banyo + çift kişilik yatak= 500 TL
Not: Oda fiyatları yaklaşık ve ortalama değerde olup, özel günlerde farklılık gösterebilir.

Tesis Fotoğrafları



Genel Bilgiler

Tesis Türü: Apart Otel
Yapım Yılı: 2011
Check-IN (Giriş) Saati: 14:00
Check-OUT (Çıkış) Saati: 11:00
Açık Olduğu Dönem: Mayıs-Eylül ayları arasında açık.
Konaklama Türü: Sadece Oda
Ekstra Yatak: Tesis Ekstra Yatak Sağlar
Çocuk / Bebek: Tesis Her Yaştan Çocuk Misafir Kabul Ediyor. 0-3 Yaş Ücretsiz.
Evcil Hayvan: Evcil Hayvan Kabul Edilmiyor.
Hizmet Verilen Diller: Türkçe, İngilizce
Ödeme Koşulları: Nakit

Tesis Civarındaki Önemli Yerler

Muğla'nın güzide tatil ilçelerinden biri olan Marmaris, Ege ile Akdeniz’in kesiştiği yerde yer alır. Muhteşem doğası, eşsiz denizi, sıcak iklimiyle yerli-yabancı tüm turistlerin ilgi odağı konumundadır. Eğer civardaki tüm güzellikleri keşfetmek istiyorsanız; Marmaris Gezilecek Yerler listemizi mutlaka inceleyiniz.

İletişim Bilgileri

Evcan Apart, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Turgut Mahallesinde yer almaktadır. Şehir ve ilçe merkezine 30 km uzaklıkta olan apart, otogara 30 km, Havaalanına 110 km, denize ise 350 metre uzaklıktadır.

Adres: Limanbaşı Mevki, Merkez 4 Sokak, Turgut Mahallesi, Marmaris/Muğla
Telefon: 0(542) 455 58 38
E-Posta: info@evcanapart.com
Website: www.evcanapart.com



admin / 18.06.2020 / 0 / 2 169

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Caretta Hotel Akyaka

Caretta Hotel Akyaka

Caretta Otel, denizin mavisi, ormanın yeşili ve göz alabildiğince uzanan altın
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up