Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Oteller » Muğla Otelleri » Caretta Hotel Akyaka

Caretta Hotel Akyaka

Caretta Hotel Akyaka
Caretta Hotel, denizin mavisi, ormanın yeşili ve göz alabildiğince uzanan altın renkli kumsalların birleşim noktası olan Akyaka’da yer alıyor. Buraya geldiğinizde adeta kendinizi dünyadan soyutlanmış, bir cennete adım atar gibi hissedeceksiniz. Tesis, denize sadece birkaç dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Sade ve konforlu odalarında misafirlerine eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor. Merkezi konumu ile her yere rahatlıkla ulaşılabilecek alanı yanında, müşterilerine huzurlu bir konaklama vaat ediyor.

Caretta Hotel Olanakları

Akyaka otelleri arasında en seçkinlerinden birisi olan Caretta Otel, televizyon, klima, 7/24 sıcak su olanakları başta olmak üzere kendinizi evinizde hissedebileceğiniz, bir ev için olmazsa olmaz diyebileceğiniz bütün olanakları sunuyor. Doğa ile iç içe, kumsalın ve denizin hemen yanı başında huzurlu ve sakin bir alanda bütün günün, bütün bir yılın stresini atmak, unutulmaz bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Tesis, misafirlerine günün başlangıcında yerel lezzetlerle donatılmış bir açık büfe kahvaltı keyfi sunuyor. Buradaki barda çay, kahve servisi yapılıyor. Beş dakikalık bir yürüyüş ile beldenin en güzel restoranlarına rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz (Önemli Not: Pandemi nedeni ile belirli bir süre kahvaltı hizmeti verilmeyip, Akyaka içinde yönlendirme yapılmaktadır).

Akyaka Caretta Otel’de bebek ve çocuklar için güzel bir tarife geçerli olup, 6 yaş altı bebek ve çocuklar ücretsiz olarak tesiste konaklama hakkına sahiptir.

Can dostlarınız içi her zaman anlayışlı olan Caretta Otel, evcil hayvanlarınızı da kabul etmektedir.

Tesisin genelinde konakladığınız süre boyunca kablosuz internetten ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Akyaka civarındaki bir çok otelde olduğu gibi Caretta Hotel'in de kendine ait bir otoparkı bulunmamakta fakat kendi özel araçları ile gelen müşteriler için; tesis görevlilerinin yönlendireceği alanlara sorunsuz bir şekilde araçlarınız bırakabilirsiniz.

Caretta Hotel, Gökova Körfezine ait mükemmel koyları keşfetmeniz için sizlere günlük rotalar da belirliyor. Bu sayede bölgede neler yapılır? gibi zamanınıza alacak araştırma yapmanızda gerek kalmıyor. Eğer civardaki koy ve plajlardan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız; tesis yetkililerinden sizler için güzel bir rota hazırlamasını isteyiniz.

Tecrübeli, güler yüzlü bir ekip misafirlerini bir ev sıcaklığında ve samimiyetinde ağırlamayı beklemektedir. 
 

Tesis Özellikleri


  • İnternet (Oda Dışı)
  • Plaja 50 metre
  • Halka Açık Plaj
  • Emanet Kasası
  • Kıyıda Sığ Deniz
  • Kum Plaj
  • Sigara İçilmeyen Oda
  • Bebek Yatağı
  • Ütü Hizmeti

Oda Bilgileri

Akyaka Caretta Otel misafirlerini 4 farklı oda tipi ile ağırlıyor. Toplamda 20 odası bulunan otelin oda detayları şu şekilde:

Penthouse (16 m2)
Odalarda çift kişilik tek yatak veya tek kişilik iki ayrı yatak mevcuttur.

Oda Özellikleri: Klima, Fayans-Mermer Zemin, Nevresim, Sigara İçilmez Oda, Çalışma Masası, LCD-Plazma TV, Uydu-Kablolu Yayın, İnternet, Tuvalet malzemeleri, Havlu, Duş, Saç kurutma makinesi

Manzara: Dağ Manzaralı


Çift Kişilik (17 m2)
Bu oda çift kişilik yatak tipine sahiptir.

Oda Özellikleri: Klima, Fayans-Mermer Zemin, Ütü, Oturma Alanı, Nevresim, Sigara İçilmez Oda, Isıtma, Çalışma Masası, Temizlik Malzemesi, Klozet, Bebek Karyolası, Gardrop

Manzara: Dağ Manzaralı


Triple (24 m2)
Bu oda çift kişilik yatak + tek kişilik yatak tiplerine sahiptir

Oda Özellikleri: Klima, Ahşap-Parke Zemin, Sigara İçilmez Oda, Çalışma Masası, Klozet

Manzara: Dağ Manzaralı


Apartment (90 m2)
Bu oda kanepe + çift kişilik yatak tiplerine sahiptir.

Oda Özellikleri: Klima, LCD-Plazma TV, Uydu-Kablolu Yayın, İnternet, Tam Donanımlı Mutfak, Banyo, Saç kurutma makinesi, Tuvalet

Manzara: Şehir Bahçe Manzaralı

Caretta Hotel Ücretleri

Akyaka'nın en güzel yerinde bulunan Caretta Hotel, misafirlerine huzurlu ve eşsiz bir tatil fırsatı sunarken bunu oldukça uygun fiyatlarla taçlandırıyor. Otelin fiyat politikası ve müsaitlik durumunu aşağıdaki iletişim bilgilerinden tesis yetkililerine ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Not: Apartmen oda fiyatı için iletişime geçilmelidir. Oda fiyatları yaklaşık ve ortalama değerde olup, özel günlerde farklılık gösterebilir.

Tesis Fotoğrafları






Genel Bilgiler

Tesis Türü: Otel
Yapım Yılı: 2008-2009
Check-IN (Giriş) Saati: 14:00
Check-OUT (Çıkış) Saati: 12:00
Açık Olduğu Dönem: Sürekli Açık
Konaklama Türü: Oda Kahvaltı
Ekstra Yatak: Tesis Ekstra Yatak Sağlar
Çocuk / Bebek: Tesis Her Yaştan Çocuk Misafir Kabul Ediyor. 0-6 Yaş Ücretsiz.
Evcil Hayvan: Evcil Hayvan Kabul Edilmektedir.
Hizmet Verilen Diller: Türkçe, İngilizce
Ödeme Koşulları: Nakit, Kredi kartı

Tesis Civarındaki Önemli Yerler

Kemre (Gökova) Körfezi’nde bulunan güzel mi güzel bir diğer beldemiz de Akyaka. Muğla ile Marmaris arasında kalan Ula ilçesine bağlı bir mahalle olan Akyaka'nın yerli nüfusu 1500 civarında.

Yaz aylarında adeta ziyaretçi akınına uğrayan belde ve civarı ülkenin en güzel yerlerinden olma özelliğine sahip. Gökova beldesine de oldukça yakın olan bu mekan, en girintili çıkıntılı kıyılara sahip olan Gökova Körfezi’nde yer aldığı için de çok sayıda koya ev sahipliği yapıyor. Eğer civardaki tüm güzellikleri keşfetmek istiyorsanız; Akyaka Gezilecek Yerler listemizi mutlaka inceleyiniz.

İletişim Bilgileri

Caretta Hotel, Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka Mahallesinde yer almaktadır. İlçe merkezine 18 km uzaklıkta olan otel, Marmaris otogarına 30 km, Bodrum-Milas Hava alanına 103, Dalaman Hava alanına ise 70 km, olup denize olan uzaklığı 50 metredir.

Adres: Nergis Sokak 3/1 48650 Akyaka, Ula / Muğla
Telefon: 0(535) 855 71 41
E-Posta: azrasamy11@gmail.com



admin / 16.07.2020 / 0 / 1 478
Konu Etiketleri: akyaka otelleri

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Evcan Apart

Evcan Apart

Marmaris’in en gözde alanlarından biri olan Turgut köyündeki Evcan Apart, araç
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up