Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Eşsiz Bir Villa Tatili İçin Bilmeniz Gerekenler

Eşsiz Bir Villa Tatili İçin Bilmeniz Gerekenler


villa kiralama
Bu yaz tatilinizi nasıl alırdınız? Otel, pansiyon, ya da villa… Villa seçeneği sizin de aklınıza yatıyor değil mi? Salgından korunmanın en önemli yolunun önlemlerimizi devam ettirmek ve temasın olmadığı güvenli, hijyenik bir ortamda tatil yapmak olduğu düşünülürse doğru yoldasınız. Bizim de sizlere bu yıl için önerimiz size özel olarak hazırlanmış bir villada tatilinizi yapmanız olacaktır.

Villa Kiralamadan Önce Bunlara Dikkat Etmelisiniz


Güvenilir bir yerden mi kiralıyorsunuz?

Her işin olduğu gibi bu işin de profesyonelliğe sığmayacak şekilde davrananları olacaktır. Umarız onlarla karşılaşmazsınız. Tatildekirala.com villa kiralama sitesi, +2.800 kiralık villa seçeneği ile Türkiye'nin en büyük villa kiralama platformu! Buradan istediğiniz lokasyonda villanızı fotoğraflayabilir, gerekli bilgilere ulaşabilir ve hemen iletişime geçebilirsiniz.

Bu platform aracılığı ile yaptığınız rezervasyonlarla ilgili iptal ve iade taleplerinizin değerlendirmeye alınacağını, başarıyla gerçekleşen rezervasyonlardan cüzi bir komisyon alan bu platformun siz misafirlerine hizmet vermek amacında olduğunu da belirtelim.

İyi bir tatil aynı zamanda deneyimdir

Sizler bunu ilk kez bir villada deneyimleyecekseniz, kiralayacağınız villa ile ilgili detaylı bilgilere mutlaka ulaşmalısınız. Yerinde görmek çok iyi bir seçenek olmasına rağmen mesafeler nedeniyle mümkün olmayabilir. Bu durumda tüm odaların, mutfağın, banyoların ve dış alanların fotoğraflarını detaylıca inceleyin. Tatil yapacağınız kişi sayısı ile oda-yatak sayısının eşit olduğundan emin olun. Çocuklu aileler için bahçe olmazsa olmaz bir seçenek. Bahçenizin ve havuzunuzun yeterli güvenlik önlemlerine sahip olduğundan emin olun.

Antalya, Bodrum, Fethiye kiralık villa gibi lokasyonlar, yaz döneminde en çok tercih edilen rotalardan.

Her aileye uygun bir villa 

villa kiralama 2
Villa kiralama; aileler, kalabalık arkadaş grupları, muhafazakar tatil tercih edenler ve balayı çiftleri arasında son yıllarda gittikçe rağbet görüyor. Bunun sebebi; villa kiralama seçeneklerinde siz nasıl bir tatil istiyorsanız ona uygun bir evin bulunması. Muhafazakar villa isteyenler için korunaklı, dışarıdan görünmeyen evlerin varlığı bu tarz bir tatili tercih edenlerin tatilini gönlünce yapmasını sağlıyor. Balayı çiftleri de yine yalnız kalabilecekleri, romantik bir evi istedikleri bir lokasyonda seçebilirler. Eğer ailenizle ya da arkadaşlarınızla kalabalık bir tatil yapacaksanız kişi sayısı ve yatak sayısı oranına mutlaka bakmalısınız. Tek banyonun bu durumda yetersiz kalacağını da hatırlatalım. Yemek ve temizlik konusunda iş bölümü yaparak villa tatilinin güzel bir deneyim olmasını sağlayabilirsiniz. Ek bir ücretle temizlik hizmeti de almanız mümkün.

Villanızın konumu

Bu, tamamen nerede ve nasıl bir tatil yapmak istediğinize göre değişen bir tercih. Ege, Akdeniz ya da Türkiye’nin başka bir noktası… Seçtiğiniz villanın denize uzaklığı, merkeze, plajlara, alışveriş ihtiyaçlarına mesafesi gibi detaylar önemli. Tamamen merkezden uzak havuzunuz, bahçeniz ve sevdiklerinizle baş başa da olmak isteyebilirsiniz elbette. Ki, bu sosyal mesafeyi korumaya devam ettiğimiz bu günler için kulağa oldukça hoş geliyor. Bu durumda da alışverişinizi toplu olarak yapabilir, ihtiyaçlarınızı giderdiğiniz takdirde mesafeyi sorun olmaktan çıkarabilirsiniz.

Villanızın yapı özelliklerini de göz önünde bulundurun

Villalar; konumu ve yapısı itibariyle havuzlu kiralık villa, denize sıfır villa, doğa manzaralı, termal villa, muhafazakar villa gibi farklı farklı isimlendirilirler. Nasıl bir tatil yapmak istediğinizle ve ihtiyaçlarınızla doğru orantılı olarak bir seçim yapın ve istenmeyen sürprizleri engelleyin.

Bütçeyi düşünmeden olmaz

Bu aşamada dikkatli davranmalı, paranızı güvenilir bir siteye harcamalı, tatilinizin iyi geçeceğinden emin bir şekilde yola çıkmalısınız. Güven her şeydir! TatildeKirala’da Kiralık villalar arasından bir seçim yaparken villa fiyatlarını detaylıca inceleyebilir, villa özelliklerini kıyaslayarak fiyatlar arasında bir karşılaştırma yapabilirsiniz.



admin / 25.07.2020 / 0 / 923

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Evinikirala.com ile Hayalinizdeki Villayı Kiralayın

Evinikirala.com ile Hayalinizdeki

Kiralık yazlık villa kiralama hizmeti ile hem özgürce hem de her anın tadına
Online Bilet Nasıl Alınır?

Online Bilet Nasıl Alınır?

Online bilet satın almak istiyorsanız ilgili web sitesi veya mobil
İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç Kiralamanın Adresi: Enterprise

İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç

İstanbul, sadece ülkemizin değil, dünyanın da eşsiz şehirleri arasında yer
Muhafazakâr Villalar Villaekstra’da!

Muhafazakâr Villalar Villaekstra’da!

Muhafazakâr tatil olarak verilen isme bakıldığında, bahsedilen tatil
Villada Balayı Tatili

Villada Balayı Tatili

Türkiye'nin istediğiniz her coğrafyasında, hayalini kurduğunuz huzur ve
Unutulmaz Bir Tatil için Balayı Villaları

Unutulmaz Bir Tatil için Balayı

Yeni evli çiftler için hazırlanmış olan balayı villaları çiftlerin unutulmaz
Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs tatiliniz için araç kiralamaya karar verdiniz mi? Şimdi ne yapmanız
Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda dünyanın en popüler tatil
10 Adımda Erken Rezervasyon Nasıl Yapılır?

10 Adımda Erken Rezervasyon Nasıl

Tatil fiyatları bazen çok yüksek rakamlara çıkmaktadır, bazen de çok uygun
Alaçatı Tatili Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Alaçatı Tatili Öncesi Bilinmesi

İzmir’in tatil gözdesi Alaçatı’da turistlerinde çok tercih ettiği tatil
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up