Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Dumadum Oyun Parkı

Dumadum Oyun Parkı


Dumadum oyun parkı, 1-14 yaş arası çocuklar için hazırlanmış onlarca oyun parkuru, geniş oyun alanıyla içerisinde pek çok seçenek ve çocukların mutlu olabileceği her şeyi barındırmaktadır. Uzman kadrosunun sunduğu eşsiz seçeneklerle ailelere rahat bir nefes aldırırken aynı zamanda da çocuklarınıza da eğlenceli vakitler geçirmektedir. İçerisinde kapalı oyun alanları, top havuzları, oyun parkları, sünger havuzları ve pek çok heyecanlı aktiviteler bulundurur.

Dumadum oyun parkı hafta sonlarınızı eğlence haline dönüştürmek artık çok basit olacak. Çocuğunuzu mutlu etmek, ona zihinsel ve kişisel gelişimi için sunacağınız bir eğlence merkezi çocuğunuzu son derece heyecanlandıracaktır. Ebeveyn olarak çocuğunuzun hem eğlenmek hem de güvende olması sizin de içinizin rahat olmasını sağlayacaktır.

Dumadum sadece çocuk oyun alanı ile değil kafe alanı ile de ailelerin hem bekleyip keyifli vakit geçirebilmeleri için bir alan sunuyor hem de çocuklukların ara verip dinlenmesi için de bir alan olarak değerlendirilebilir. Üstelik Dumadum oyun parkında 1-12 yaş çocuklar için 60 dakika indirimli olup, birde ek olarak 30 dakika da oyun parkı kullanımı hediye ediliyor.

Dumadum Oyun Atölyeleri

çocuk oyun alanı
Dumadum kapalı çocuk oyun alanları içerisinde yer alan oyun atölyeleri, oyun ile beraber öğrenmeye önem gösterir. Oyuna dayalı öğrenme ortamlarında öğrenciler kendi problemlerini kendileri oluşturdular ve o problemleri kendileri çözerler. Bu da çocuğunuzun öğrenebilmesi ve gelişebilmesi için oldukça önemlidir. Oyun atölyesi sayesinde çocukların zihinsel gelişim süreçleri desteklenir. Çocukların problem çözme yeteneğinin gelişmesi, sosyal olarak arkadaş edinmeleri, grupta fark edilme ihtiyaçlarının ortaya çıkması gibi unsurlar ön plandadır.

Oyun atölyesi sayesinde çocukların yaratıcılıkları ve hayal güçleri gelişir. Çocuklarda bulunan fazla enerji; olması gerektiği gibi dışarı atılır bu da ebeveynler için fazlasıyla olumlu bir durumdur. Ayrıca bunların yanı sıra çocuklar, topluluk içerisinde nasıl davranmaları gerektiğini öğrenirler. Bu nedenle çocuklarda oyuna dayalı öğrenme son derece önemlidir. Bu sayede çocukların günlük yaşamda sıkça karşılaştıkları problemleri çözebilme yetilerini tamamen kazanırlar.

Oyun atölyeleri ilgi çekici ve motive edici olduğunu söylemek doğrudur. Çocuklar için oyun alanı ve oyun atölyeleri çocukların odaklanma süresini arttırır. Çocukların sürekli aktif halde olması ciddi bir avantaj olarak görülür. Hatta özellikle doğrudan deneyimin içerisinde olmaları fazlasıyla önemlidir.

Oyun Atölyelerinin Faydaları

çocuk oyun parkı
Oyun atölyesi sayesinde çocukların zihinsel gelişim süreçleri desteklenmiş olur. Mantıksal düşünmenin başlamış olduğu, dil gelişiminin hız bir biçimde ilerlediği, kelime dağarcığının üç bin kelimeye ulaştığı bu dönemde çocuklar farklı arayışlara girerler. Çocukların problemleri çözme yeteneğinin gelişmesi ön plana çıkar. Bu noktada, okul faaliyetleri dışında gerçekleştirilen oyun atölyeleri çalışmalarının olumlu yönleri ve önemi ortaya çıkar.

Oyun atölyelerinin çocuklara faydası çok fazladır. Ancak bunların başına en önemlileri; paylaşma, arkadaşlık, grup çalışması, kendine güven, arkadaşlık ilişkileri ve hakkını koruma savunma gibi tüm önemli beceriler elde edilmiş olur. Toplum içinde nasıl davranmaları gerektiğini tamamen öğrenen çocuklar bu tarz oyun atölyeleri ve kapalı oyun parkı seçeneklerini değerlendirdikleri zaman saygı göstermenin de ne kadar önemli olduğunu öğrenmiş olurlar.

Dumadum oyun atölyesi sırasında çocuklar dikkatli bir şekilde gözlemleniyor. Ayrıca, ebeveynlerin isteği doğrultusunda onlarla çocuklar hakkındaki gözlemler paylaşılabilir. Bu şekilde çocukların oyun atölyesinde nasıl davrandıkları hakkında fikirler yürütülür. Oyun atölyesi her çocukta beklenen etkiyi yaratmayabilir. Bazı çocuklar; beklenen gelişimi sağlayamazlar. Ancak bu noktada, söz konusu faaliyetlerin neden başarısız olduğuna dair bir takım çıkarımlar yapılır. Başka bir oyun atölyesinde neler yapılması gerektiğine düşünülüp karar verilir.

dumadum oyun parkı, çocuklarınızın kendi geliştirebilmesi için her şeye sahip bir yerdir. siz de çocuklarınızın sosyalleşmesini ve daha çok şey öğrenmesini istiyorsanız dumadum.com adresinden tüm aktiviteleri ve saatlerini öğrenebilirsiniz.



admin / 14.06.2022 / 0 / 332

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

İstanbul'un Hızlı Yaşantısına Kısa Bir Mola: Riva

İstanbul'un Hızlı Yaşantısına Kısa Bir

İstanbul’da yaşayanların özellikle hafta sonları iki günlüğüne kaçıp hem kafa
Yat Kiralama Şirketleri Arasında Naviera Yachting Konfor ve Kalitesi ile Tatilinizde Fark Yaratın!

Yat Kiralama Şirketleri Arasında

Yat kiralama pek çok organizasyon başta olmak üzere tatilde fark arayanların en
Aquapark Otel Nedir?

Aquapark Otel Nedir?

Ailenizle beraber keyifli vakit geçireceğiniz bir otel arayışında iseniz
Evinizin En Şirin Üyeleri Evcil Hayvanlarınızla Birlikte Konaklayabileceğiniz Tesisler

Evinizin En Şirin Üyeleri Evcil

Yılın stresinden ve yorgunluğundan arınmak için birbirinden özel tatil planları
Tatil Yapımında İyi Otel Bulmak

Tatil Yapımında İyi Otel Bulmak

İyi bir otel seçimi yapmak çoğu zaman zordur. Seçenekler ve alternatifler
Kampta Oynanabilecek Oyunlar

Kampta Oynanabilecek Oyunlar

Kamp yapmak herkes için farklı ve eğlenceli bir aktivitedir. Kamp yapmanın en
Villada Balayı Tatili

Villada Balayı Tatili

Türkiye'nin istediğiniz her coğrafyasında, hayalini kurduğunuz huzur ve
Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda dünyanın en popüler tatil
Alaçatı Tatili Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Alaçatı Tatili Öncesi Bilinmesi

İzmir’in tatil gözdesi Alaçatı’da turistlerinde çok tercih ettiği tatil
Umre Ziyareti Yapacakların Alışveriş Adresleri

Umre Ziyareti Yapacakların Alışveriş

Umre ziyareti yılın hac dönemi dışında her döneminde Müslümanların yaptığı
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up