Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » 2023 Yılında İstanbul’un En İyi 10 Saç Ekim Merkezi Belli Oldu

2023 Yılında İstanbul’un En İyi 10 Saç Ekim Merkezi Belli Oldu


istanbul saç ekimi
2023 yılında İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri açıklandı. Saç ekiminde tüm dünyada popülerleşmiş olan İstanbul’nin en iyi saç ekim merkezleri araştırmalar sonucu açıklandı. Başarı oranları ve hasta memnuniyetlerinin göz önünde bulundurulduğu araştırmalar sonucu İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri paylaşıldı.
 
Yapılan araştırmalarda 30 yaşından sonra Her 10 erkeğin 6’sında ve menopoz sonrası her 10 kadının 5’inde saç dökülmesi problemi yaşadığı görüldü. Saç kaybı, hem erkekler için hem de kadınlar için estetik olarak mutsuz olmasına neden olmaktadır. Bu nedenle saç ekimi son yıllarda en popüler saç dökülmesi tedavisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle İstanbul saç ekimi , Türkiye’de olduğu kadar, tüm dünya çapında da en iyi saç ekim merkezi hizmetlerini sunan lider şehirler arasındadır.
 

İstanbul’un En Çok Ödül Alan 3 En İyi Saç Ekim Merkezi

İstanbul’un saç ekim merkezleri başarılarıyla Türkiye’nin saç ekiminde gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Sağlık turizmine katkı sağlayan İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri listesini hazırladık.
  1. Hermest Saç Ekim Merkezi İstanbul
  2. Nimclinic Saç Ekim ve Estetik Merkezi
  3. Asmed Saç Ekim
  4. Hair Of Istanbul Klinik
  5. Cosmedica
  6. Smile Hair Clinic
  7. MedArt Saç Kliniği İstanbul
  8. Elithair Saç Merkezi İstanbul
  9. Hair Neva
  10. Buk Saç Ekim Kliniği İstanbul

1- Hermest Hair Clinic: İstanbul’un En İyi Saç Ekim Merkezi

en iyi saç ekim merkezi
Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezi denildiğinde ilk akla gelen isim olan Hermest, Istanbul’da hizmet vermektedir. Bütçesi olanların ve en iyi saç ekimi sonucu isteyenlerin Unique FUE methodu seçerek ilk tercihi olan saç ekimi kliniğidir. %100 güvenli sloganı ile tam güvenli bir saç ekimi deneyimi garantilenmekte. Kendi bünyesinde kardiyolog, dermatolog ve estetik cerrahı gibi güçlü akademik kadrosu bulunduran tek klinik olma özelliğini de taşımaktadır. 

2- Nimclinic Saç Ekim ve Estetik Merkezi: Bütçesi Kısıtlı Olanların Tercihi

saç ekimi fiyatları
Gülüş, yüz ve vücut estetiği konularındaki başarılarına saç ekimi noktasındaki sergilemiş oldukları kurumsal hizmet ahlakıyla taçlandıran Nimclinic özellikle de yurtdışından saç estetiği amacıyla talepte bulunan birçok kişiye yardımcı olmaktadır. Firma, FUE ve DHI saç ekimi hizmetlerinde parmakla gösterilen firmalar arasındaki yerini almıştır. Türkiye’de saç ekimi fiyatları açısından bakıldığında tam bir fiyat performans kliniği olduğunu söyleyebiliriz. Yani bütçeniz kısıtlı ve iyi bir saç ekimi sonucu elde etmek istiyorsanız Nimclinic tam size göre diyebiliriz.

3- Asmed Saç Ekim Merkezi: Türkiye’nin İlk Saç Ekim Merkezi

Müşterilerine sunduğu saç ekim hizmetleri sırasında göstermiş olduğu performansla sektöre izini bırakan firmalardan birisi de Asmed saç ekim firmasıdır. İstanbul sakinlerinin saç ekimi noktasında ilk tercihlerinden birisi olan firma, uzman ekibi tarafından sağladığı hizmetler sayesinde övgüye değer hizmetler sunarak müşteri odaklı bir şekilde çalışmaktadır.

En İyi Saç Ekim Yöntemi Hangisi? (FUE - DHI)

Dökülen saçların yeniden çıkmasına yardımcı olmak için çeşitli saç ekimi ameliyatları geliştirilmiştir.  Daha önceleri yaygın olarak kullanılan tekniklere son yıllarda bir yenisi daha, DHI yani doğrudan saç ekimi tekniği eklenmiştir. En iyi saç ekim yöntemi olarak anılan DHI tekniği, FUE saç ekim tekniğinin farklı uygulanış biçimi.

DHI Saç Ekim Yöntemi: Yüksek sayıda grefte ihtiyacı olmayan ve saç sıkılaştırmak isteyen kişiler için en çok tercih edilen yöntemdir. DHI yöntemi ile 1 seansta 2000-3000 greft arası saç ekimi yapılabilir. DHI saç ekimi fiyatları 20.000TL ile 40.000TL arasında değişmektedir.

Safir FUE Saç Ekim Yöntemi: Yüksek sayıda grefte ihtiyacı olanlar için uygulanmaktadır. 1 seansta 2000-6000 greft arası saç ekimi yapılabilir. Saçsız alanı fazla olan kişilere uygulanması tavsiye edilir. Safir FUE saç ekimi fiyatları 15.000TL ile 30.000TL arasında değişmektedir.

Unique FUE Saç Ekim Yöntemi: Uluslararası ödüllü olan bu saç ekimi yöntemi devrim niteliğinde bir tutma oranı vaat etmekte. Safir FUE ve DHI gibi yöntemlerde ekilen saçların %40-90 arasında bir tutunma oranı olurken Unique FUE’ni rakipsiz tutunma oranı %99’a kadar çıkmaktadır. Fiyatı yüksek olması nedeniyle bütçesi olanların tercih ettiği yöntemdir.

Unique FUE saç ekimi fiyatları hakkında için Hermest Hair Clinic resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Saç Ekiminin Başarısını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

saç ekimi
Hastaların sıklıkla gündeme getirdikleri sorulardan bir tanesi de,  saç ekiminin başarısını etkileyen faktörler nelerdir sorusudur.   Hastaların, ekiminin başarı oranını sormaları doğaldır.  Bu önemli bir konudur çünkü bu prosedür, önemli bir duygusal ve finansal yatırımdır. Teknolojideki gelişmeler ile birlikte,  saç ekim teknikleri daha iyi hale gelmiş ve diğer seçenekler ile mümkün olmayan en iyi sonuçların elde edilmesine yardımcı olmuştur. Saç ekiminin başarısını etkileyen faktörler ve başarı için izlenmesi gereken adımlar; İyi bir saç ekim merkezi ve doktoru seçmek, Doğru saç ekim tekniğinin seçilmesi, Doğru teşhis ve planlama, Greftin zarar görmeden çıkartılması, Greftlerin yerleştirilmesi, Donör alanı ve Hijyenik koşullardır.  Bütün bunlara ek olarak uzamanların tavsiye ettiği saç ekimi tamamlandıktan sonra saç ekim merkezi, hastaya bazı ilaçlar verir ve en kritik aşama olan sürecin ilk haftasında, hastaya uyması için kesin talimatlar verir. Bu aşamada kişi, sağlığına ve uyku düzenine dikkat etmelidir. Sabırlı olmalı ve en az beş gün sigara, alkol ve diğer zararlı etkenlerden uzak durmalı ve beslenmesine özen göstermelidir. Saç köklerine, zarar vermemek de önemlidir. Aynı şekilde, günlük aktivitelerde de aynı hassasiyet gösterilmelidir.

Saç Ekimi Fiyatları Nedir?

Saç ekimi fiyatları her kliniğe göre değişmektedir fakat saç ekimi fiyatları ortalama 15.000TL ile 30.000TL arasındadır. Greft sayısı, teknik, akademik kadro ve sezon gibi etkenler saç ekimi fiyatlarını etkilemektedir. Net bir fiyat bilgisi için saç ekimi klinikleri ile iletişime geçebilirsiniz. 



admin / 02.03.2023 / 0 / 476

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Nereden Ucuz Bilet Alınabilir?

Nereden Ucuz Bilet Alınabilir?

Biletlerin nereden alınacağına dair en iyi seçenek, biletin türüne, hedefinize
İmplant Çeşitleri Nelerdir?

İmplant Çeşitleri Nelerdir?

İmplant bir çeşit yapay diş köküdür. Çene kemiğine yerleştirilerek, protezlerin
İstanbul Havalimanı’nda Lounge ve Otopark Olanakları Neler?

İstanbul Havalimanı’nda Lounge ve

İstanbul Havalimanı, gerek yıllık ağırladığı yolcu sayısı ve gerek de
Sağlık Turizminin Nabzı Antalya’da Atıyor

Sağlık Turizminin Nabzı Antalya’da

Turizm sektörünün nabzını tutan Türkiye uluslararası tercih edilirlik yönünde
Ankara Gezi Rehberi

Ankara Gezi Rehberi

Başkentimiz bünyesinde 25 ilçeyle birlikte toplamda 1425 mahalle bulunuyor.
Her Mevsim Gidebileceğiniz Tatilin Fırsatlarını Yakalayın: Antalya Otelleri

Her Mevsim Gidebileceğiniz Tatilin

Antalya ili, hem ülkemizde hem de dünyada sevilen tatil merkezleri arasındadır.
MEZOTERAPİ İLE NELER MÜMKÜNDÜR?

MEZOTERAPİ İLE NELER MÜMKÜNDÜR?

Dr. Michel Pistor tarafından 1952 yılında estetik amaçlar ile uygulanan tıbbi
2021 Erkek Güneş Gözlük Modelleri

2021 Erkek Güneş Gözlük Modelleri

Stil ve tarz gücünü en iyi şekilde kullanan erkekler, her sezon değişen güneş
Jant Modelleri ve Özellikleri

Jant Modelleri ve Özellikleri

Jantlar, aracınızın lastiğiyle beraber dönen önemli kısımlardır. Lastiklerle iç
2019 Green Card Başvurusu

2019 Green Card Başvurusu

Green Card başvuru süreci hakkındaki detaylar şu şekildedir: Her yıl Ekim
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up