Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık Araba Deneyimine Hazır Mısınız?

Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık Araba Deneyimine Hazır Mısınız?


kiralık araba 1
Ulaşım zorunluluğunun giderek arttığı ve toplu taşıma kullanmanın da fazlasıyla zorlaştığı bu dönemlerde seyahatleriniz veya şehir içi ve şehir dışı ulaşımlarınız için günümüzde en mantıklı karar araba kiralamak. Acil işlerinizde sıkıntı yaşamamak ve geceleri paranızın güvenilir ellere gittiğinden emin olarak uyumak istiyorsanız Enterprise tek tercihiniz olmalı.

Enterprise, yurt dışında ve yurt içinde birçok sayıda ofisi ile global çalışan bir şirkettir. Kusursuz bir müşteri memnuniyet politikası ile tüm dünyada öne çıkar. İstediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz her modelde kiralık arabayı Enterprise'da bulabilirsiniz. Acil durumlarınızda model bulmada ve kısıtlı zamanda kiralamada sıkıntı yaşamazsınız. Peki Enterprise hizmetleri nelerdir ve nasıl yararlanabilirsiniz?

Araba Kiralarken Karşınıza Çıkacak Ayrıntılar

Enterprise, her bireyin ve ailenin bütçesine uygun birçok model bulundurur. Aileniz ile tatile gidebilmeniz için büyük bagajlı arabalar tercihiniz olabilir. Mezuniyet geceniz için oldukça lüks bir araç tercih edebilirsiniz. İş geziniz için son derece konforlu ve kullanışlı bir araç da arıyor olabilirsiniz. Her bütçeye uygun ve çok sayıda modeli ile tüm bu ihtiyaçlarınızı karşılayacak hizmetlerini sizlere sunuyor.

kiralık araba 2
Elbette araba kiralamanın da şartları mevcut: Araba kiralayabilmeniz için en az 21 yaşında olmanız gerekiyor. Bazı araçlar için 1, bazıları için de 2 veya 3 yıllık ehliyet sahibi olmalısınız. Kiralamak istediğiniz araçların modellerine göre belirlenen günlük veya haftalık kilometre sınırları bulunuyor. Bu kilometre sınırları oldukça yüksek olduğu için şirket sizden kilometre sınırını aşmamanızı bekler. Aştığınız takdirde kilometre başına çok küçük bir miktarda ödeme yaparsınız ki bu miktarlar oldukça az farklar olarak yansır faturaya. Sözleşmeyi imzaladığınız andan itibaren arabanın vekili olarak arabadan siz sorumlu olursunuz. Herhangi bir trafik cezası da sizin sorumluluğundadır. Kazaya karışacak olursanız da arabanın çekilmesi ya da benzeri küçük durumlar sizin sorumluluğunuzdur ama araçla ilgili herhangi bir ek talepte bulunulmaz. Böylece kendinizi maddi bir yükün altında hissetmezsiniz, siz sadece kiracısınızdır.

27 ilde bulunan 50 ofisi ile neredeyse her yerde bulunan Enterprise ile ulaşımda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Birçok şehir ve havalimanı şubesi sayesinde uçuşlarınız sonrasında 'Ben ne yapacağım?' paniği yaşamadan kolaylıkla araba kiralayarak gününüze rahatça devam edebilirsiniz. En güzeli ise kiraladığınız aracı geri getirmek zorunda değilsiniz. Eğer kiralık araba ile şehir değiştireceksiniz, gideceğiniz yerdeki şubeyi arabayı teslim edebilirsiniz. Enterprise ile konforlu kiralık araba bulmak işte bu kadar kolay!

Kampanyalar ile Bütçe Dostu Arabalar

Kullanmak istediğiniz modelde ve durumdaki aracı aylık ve günlük olarak kiralayabilirsiniz. Günlük kiralık arabalar günlük ücret üzerinden tabii olup 24 saatten daha az kiralamak isteyeceğiniz araçlar için de aynı tarifeden bir ücretlendirme ile karşılaşırsınız. Giderek artan kiralık araba fiyatları arasında bütçenize uygun fiyatları Enterprise ile bulabilirsiniz. Kiralık araba aylık için de şirketin kurumsal ya da kişisel tercihlerinize uygun bazı kampanyaları mevcuttur. Bu kampanyalar sayesinde büyük indirimler yakalayabilirsiniz. Özellikle kurumsal araç kiralama için kampanyalarına göz atmalısınız. Bu şekilde şirketiniz için araba almak yerine kiralık araba ile hem şirketinize maddi katkı sağlayabilir hem de Enterprise'ın eşsiz konforunu yaşayabilirsiniz.

Enterprise farklı markalarla olan anlaşmaları ve farklı dönemlerde ya da mevsimsel kampanyaları ile sizlere çok cazip teklifler sunar. Kullandığınız telekomünikasyon şirketiniz ya da bankanız bu kampanyaları barındırabilir. Bunlar sayesinde birçok indirimden yararlanabilir, bütçenizle daha üst segmentte bir kiralık araba bulabilir ya da daha uzun süreli bir araç bulabilirsiniz.

Online Hizmet ve Daha Fazlası

kiralık araba 3
Enterprise’da kiralık araba için ofislerine kadar gitmek ve bunun için ‘Oraya nasıl gidebilirim?’ ‘Acaba en yakın şubeleri nerede?’ ‘Gidersem ve araba kiralayamadan geri dönersem?’ tarzında sorular ile canınıza sıkmanıza hiç gerek yok. İnternet üzerinden aracınızı kiralayabilir ve aracı ayağınıza kadar isteyebilirsiniz. Aracın gelmesiniz istediğiniz zaman diliminde hiç sıkıntı yaşamadan aracınız bulunduğunuz yere getirilecektir. Böyle bir hizmetle siz de zaman kaybetmemiş olacaksınız. Ayağınıza gelen araç ile dakik bir şekilde yolculuğunuza çıkabilir, ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kiralık arabaya ihtiyacınız varsa Enterprise'ın web sitesine girin size en uygun aracı bulun. Kampanyaları incelemeyi unutmayın. Vakit kaybetmek istemiyorsanız online randevu oluşturabilirsiniz. Eğer durumunuzda bir değişiklik olacaksa yine siteden iptal edebilir veya takip edebilirsiniz. Hem dünyanın hem de Türkiye’nin neredeyse her yerindeki şubelerinin güvenilirliği ile ayaklarınızı yerden kesecek konforlu bir deneyim için Enterprise'a göz atın.



admin / 18.03.2021 / 0 / 811

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Akdenizvillam'ın Kiralık Villaları Unutulmaz Anlarınıza Eşlik Eder

Akdenizvillam'ın Kiralık Villaları

Hafızalarda yer eden bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin vaz geçilmez
Online Bilet Nasıl Alınır?

Online Bilet Nasıl Alınır?

Online bilet satın almak istiyorsanız ilgili web sitesi veya mobil
İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç Kiralamanın Adresi: Enterprise

İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç

İstanbul, sadece ülkemizin değil, dünyanın da eşsiz şehirleri arasında yer
Tatil İçin Araba Seçiminin Önemi

Tatil İçin Araba Seçiminin Önemi

Tatile giderken pek çok tatilci kendi aracı yerine kiralık araçları tercih
Villada Balayı Tatili

Villada Balayı Tatili

Türkiye'nin istediğiniz her coğrafyasında, hayalini kurduğunuz huzur ve
Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs tatiliniz için araç kiralamaya karar verdiniz mi? Şimdi ne yapmanız
Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda dünyanın en popüler tatil
En İyi Hostel Nasıl Bulunur?

En İyi Hostel Nasıl Bulunur?

Hostel genellikle sırt çantalı gezginlerin uğrak noktası olsa da günümüzde
Karavanla Tatil Nasıl Yapılır?

Karavanla Tatil Nasıl Yapılır?

Tatilin tadını almak istiyorsanız, kesinlikle her yere gitmeli görmeli ve
Tatile Nasıl Hazırlanmalı?

Tatile Nasıl Hazırlanmalı?

Yaz geldiğinde hepimizin ilk olarak yapmak istediği şey, tatil. Peki, tatile
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up