Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Kahve Sektörünün Gözde İsmi: illy

Kahve Sektörünün Gözde İsmi: illy


illy kahve
Sektörün en beğenilen lezzetlerini uzun yıllardır kullanıcılarıyla buluşturan illy, yiyecek işletmeleri, bar ve kafelerden sonra ev mutfaklarında da kendisine vazgeçilmez bir yer edinmiş gibi görünüyor. Özel basınçlandırılmış dayanıklı kutularla aromasını ve tazeliğini fincanınıza taşıyan illy, kahve raflarının da en dikkat çeken markalarından biridir. Markanın köklü geçmişini ve özenle seçtiği kahve çekirdeklerinin kalitesini bilen kahve gurmeleri başta olmak üzere yediden yetmişe birçok damağa hitap eden ürünler satışa sunan illy, özellikle kapsül kahve ve pod kahve çeşitleriyle göz dolduruyor.

Bu özel kahve markası içimizdeki kahve aşkını harlamaya devam ederken, sizlerle birlikte illy ürünlerini yakından tanıyıp keşfetmek istedik. İlk olarak, markanın dilden dile yayılan etkileyici aromalarının sırrının özel seçim kahve çekirdeklerinde yattığını söylemek mümkün. Dünyanın birçok bölgesinde kahve üretimi olsa da kabul gören, aromasıyla dikkat çeken ve tüm duyguları harekete geçiren özel kahve lezzeti sadece en iyi kahve çekirdeklerinde saklı. Çekirdek kahve, illy markası altında satışa sunuluyor. Ancak illy’nin tüm diğer kahve ürünleri de yine bu mükemmel lezzetli ve kaliteli kahve çekirdeklerinden üretiliyor.

Kapsül Kahve Çeşitlerinde illy Farkı

Kapsül kahve, hazırlanma kolaylığı, kusursuz lezzet dengesi ve temizliği nedeniyle en çok tercih edilen kahveler arasında. Illy, özel kapsül kahve makinelerinde kullanabileceğiniz farklı aroma ve lezzet dengelerine sahip kusursuz kapsül kahve çeşitleriyle sektörde önemli bir konuma sahip. Hem endüstriyel hem de ev kullanımına hitap eden illy kapsül kahve çeşitleri ile temel kahveler dışında birçok kahve kokteyli de kolaylıkla hazırlanabiliyor. Yumuşak, orta ve sert içim kahve severleri memnun edecek farklı seçeneklere sahip olan seride kafeinsiz seçeneğinin yanı sıra orta kavrulmuş, lungo, Etiyopya, Brezilya, Guatemala, Hindistan ya da Kolombiya kahve seçeneklerini bulabilmek mümkün.

Farklı Kahve Lezzetleri İçin Adres: illy

İlly kahveleriyle en ünlü kokteyl reçetelerini evinizin konforunda kolaylıkla uygulayabilmeniz mümkün. İster toz kahve ister pod kahve ya da kapsül kahve kullanarak hazırlayacağınız bu özel lezzetlerle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Farklı demleme yöntemleriyle hazırlayacağınız birbirinden eşsiz lezzetler arasında damak zevkinize en uygun olan kahve lezzetini kolaylıkla yakalayabilirsiniz. İlly, pod kahve severler için hazırladığı özel koleksiyonunda kafeinsiz kahve severleri de unutmamış. Orta kavrulmuş pod kahve ile kolaylıkla americano, latte ya da espresso hazırlayabilir, kahve keyfinizi doyasıya illy farkıyla yaşayabilirsiniz.

Toz Kahve Çeşitleri Arasında Kaybolmaya Hazır Olun

Illy, her damak zevkine hitap edebilecek onlarca toz kahve seçeneği ile kahve tutkunlarını büyülemeye devam ediyor. Özel koleksiyonlar ile farklı aromaları beğeniye sunan markanın, Olimpia Zagnoli Art Collection toz kahve çeşitleri hem lezzetleri hem de kutu tasarımları ile müdavimlerini adeta büyülüyor. Çikolata, karamel ve çiçeksi notaları kahve aroması olarak karşınıza çıkaran Arabica Selection koleksiyonunda, Etiyopya, Brezilya ve Guatemala kahvelerinin en özel hali yer alıyor. Bu koleksiyonda toz kahve oluşturulurken kullanılan kavurma tekniği, aromanın da lezzetin de kat be kat artmasını sağlamış. 125 gramlık özel kutularda satışa sunulan bu toz kahve çeşitlerine dilerseniz özel indirimiyle set halinde sahip olabilmeniz de mümkün. 



admin / 08.02.2023 / 0 / 217

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Sağlık Turizminin Nabzı Antalya’da Atıyor

Sağlık Turizminin Nabzı Antalya’da

Turizm sektörünün nabzını tutan Türkiye uluslararası tercih edilirlik yönünde
Sürdürülebilir Bir Tatil Mümkün mü?

Sürdürülebilir Bir Tatil Mümkün mü?

Uzun ve yüksek tempolu çalışma döneminin ardından dinlendirici bir tatil
Hafta Sonu Tatili İçin Rotamız İstanbul

Hafta Sonu Tatili İçin Rotamız İstanbul

İş koşuşturmasından bunalıp hafta sonu tatilini biraz olsun kendine zaman
Dna Hotel Dalyan +14 Adult Only

Dna Hotel Dalyan +14 Adult Only

Dna Hotel Dalyan, Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan’da bulunan ve burada
Slazenger Erkek Eşofman Altı ile Hem Rahatlığı Hem de Şıklığı Yaşayın

Slazenger Erkek Eşofman Altı ile Hem

Günlük yaşamın ve çok çeşitli spor aktivitelerinin vazgeçilmezi olan eşofman
2021 Erkek Güneş Gözlük Modelleri

2021 Erkek Güneş Gözlük Modelleri

Stil ve tarz gücünü en iyi şekilde kullanan erkekler, her sezon değişen güneş
Valiz Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Valiz Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi

Valiz seçeceğiniz zaman birçok farklı seçenekle karşılaşıyor olabilirsiniz. Bu
Doğallığı Kaliteyle Buluşturan Merino Mucizesi

Doğallığı Kaliteyle Buluşturan Merino

Tenle uyumlu, hafif, dayanıklı ve yumuşak kumaşıyla maksimum konfor sağlayan
Slazenger Kadın Ayakkabı

Slazenger Kadın Ayakkabı

Günlük hayatta ya da çok çeşitli outdoor aktivitelerinde kaliteli ve güvenilir
Bursa'nın Meşhur Kestane Şekeri Nilüfer Kestane

Bursa'nın Meşhur Kestane Şekeri Nilüfer

Tatlılar, Türk mutfağında her zaman önemli yer tutmuştur. Birçok şehrin,
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up