Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » En İyi 3 Gizli Telefon Takibi Uygulaması

En İyi 3 Gizli Telefon Takibi Uygulaması


Telefon Takibi
Hayatta karşılaştığınız bazı durumlarda partnerinize olan güveninizi kaybedip belirli şüpheler yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda partnerinize karşı olan güveninizi geri kazanmak için özel hayatında neler olup bittiğini anlamak daha iyi hissettirebilir. Örneğin telefonunda neler yaptığını ve kimlerle konuştuğunu bilmek bu çözümlerden biridir. Telefon takip etme uygulamaları size bu fırsatı sağlar.

Gizli Konum Takip Etmek İşe Yarayabilir

Partnerinize, çocuğunuza ya da herhangi birine karşı olan paylaşımlarınızın zedelenmemesi adına konum bilgisi paylaşımı oldukça önemlidir. Birinin gizlice konumunu takip ve snapchat takip etmek için, aşağıdaki gibi birçok farklı sebepleriniz olabilir:
  • Çocuğunuz ya da velayetiniz altında olan birinin konumunu bilmek onların güvende kalmasını sağlar. Eğer tehlikeli sayılabilecek bir durumda konumlarını bilirseniz olaya anında müdahale eder ve bir an önce çözebilirsiniz. Özellikle ergenlik çağındaki çocuklar için bu takip oldukça önemlidir. Ebeveynleri ile fazla paylaşım yapmayan çocuklar her zaman tehlike içinde olabilirler.
  • Partnerinizin size olan sadakati kimi zaman şüpheler yaratır. Bu şüpheleri ortadan kaldırmak için en mantıklı yollardan biri de başkasının konumunu bulmak için olan uygulamaları kullanmaktır. Bu uygulamalar sayesinde konum bilgisine istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
  • Ayrıca yakınınızdaki birinin cihazının güvenliğini de böyle sağlayabilirsiniz. Örneğin telefon kaybolması veya çalınması gibi durumlarda direkt konuma bakarak yerini görebilirsiniz. Böylece birçok güvenlik kurumundan alamayacağınız hizmeti kendi kendinize sağlamış olursunuz.

En İyi 3 GPS Takip Uygulaması

1. Eyezy

Eyezy, en iyi gizli telefon takip uygulamalarından biridir. Birçok özelliğinin içinde GPS konum bulma özeliği öne çıkmaktadır. Oldukça uygun fiyatlı olan bu uygulamada, sadece tek bir bakış ile takip ettiğiniz kişinin nerede olduğunu görebilirsiniz. Bununla beraber tarih, saat ve coğrafi bilgiler gibi birçok detay da konum bilgisinin yanında verilir. Ayrıca geçmişe dönük görüntüleme özelliği sayesinde güzergah geçmişi de araştırabilir, takip ettiğiniz kişinin rotasını görebilirsiniz. Eyezy'ın sahip olduğu okunması kolay harita sayesinde kafanız karışmaz, tüm adresler ve lokasyonlar net bir şekilde verilir. Tüm bu aşamalarda gizliliğiniz tamamen korunur, endişeleriniz de böylece çözülmüş olur.

2. Moniterro

Moniterro da Eyezy gibi gizli telefon takip programlarından biridir. Farklı özellikleri barındırır ve en çok öne çıkan özelliklerinden biri telefon takip etme özelliğidir. Gizliliğin tamamen korunduğu bu uygulamada istediğiniz telefonu takip edebilir, konum görüntüleyebilirsiniz. Konum görüntüleme esnasında eş zamanlı takip uygulanmaktadır. Kurulumu kolaydır ve ileri düzeyde teknolojik bilgi gerektirmez.

3. Scannero

Gizli programlar kategorisinde olan Scannero, telefon numarası ile lokasyon bulma özelliğini kullanıcılarına sunmaktadır. Gerekli adımları tamamladıktan sonra yaklaşık 2 dakika içerisinde istediğiniz konumu bulabilirsiniz. Bunun için yalnızca gizlice konum takip etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını uygulamaya girmek yeterlidir. Oldukça basit bir altyapısı vardır ve neredeyse hiç zaman almaz. Scannero kullanmak uygulamanın indirilmesini gerektirmez, tarayıcı üzerinden girmek de yeterlidir.

Aile Üyelerinizin Konumunu Takip Etmek İçin Diğer Yöntemler

Gelişen teknoloji çağında konum takip etmek için farklı dijital yöntemler elbette mevcuttur. Ailenizden birinin konumunu bulmak istemeniz ise güven açısından oldukça normaldir. Yukarıdaki sebeplerden herhangi biri için bunu istiyor ve bir yol arıyor olabilirsiniz. Gizli telefon takip uygulaması dışında farklı alternatifler de vardır.

Örneğin Snapchat harita bölümünde, hayalet modunu açmamış olan tüm kullanıcıların konumu gözükür. Bunun için sizinle Snapchat üzerinden arkadaş olması yeterlidir. Aynı şekilde, Facebook ya da İnstagram gibi paylaşım yapılan platformlarda konum etiketleri de lokasyon bilgisi verebilir. Fakat bunlar tüm kullanıcılar için geçerli değildir ve acil bir durum varsa bu konuma ulaşmanız biraz şansa bağlıdır. Ayrıca bu bilgilerin anlık olup olmadığı kesin değildir, çünkü sosyal medya kullanıcıları bazen geçmişe dönük paylaşım yapmaktadır.

Bu sebeple, eğer güven ve güvenlik problemleri için gizli telefon takip etmek istiyorsanız sizin için en uygun çözüm takip uygulamalarından birini kullanmak olacaktır. Bu uygulamalarda karşı tarafın internetinin olup olmaması önemli değildir ve kimliğiniz tamamen gizlidir.



admin / 18.10.2023 / 0 / 193

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

YouTube ebeveyn kontrolü: rehber ve ipuçları

YouTube ebeveyn kontrolü: rehber ve

Dijital dünyada ebeveyn denetimi kadar önemli olan çok az şey vardır. Çünkü
Amerika’da Ev Almak İçin Gerekenler

Amerika’da Ev Almak İçin Gerekenler

Amerika'da ev almak için gerekenler, yatırımcıların doğru bir şekilde hareket
Uçak Bileti Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Uçak Bileti Alırken Dikkat Etmeniz

Gerek yurt içi gerekse yurt dışı seyahatinde en ucuz uçak biletini yakalama
Ucuz uçak biletlerini nasıl bulabilirim?

Ucuz uçak biletlerini nasıl bulabilirim?

Çok sık seyahat eden herkesin en çok sorduğu sorulardan biri: “En ucuz uçak
Çocukların İnternete Erişimi ve Çocuklar için Çevrimiçi Güvenlik

Çocukların İnternete Erişimi ve

Günümüzde çocukların internet ile tanışması çok daha erken yaşlarda
Okul Alışverişi İçin İpuçları

Okul Alışverişi İçin İpuçları

Okul alışverişi sezonu yeniden başladı ve hem velileri hem de öğrencileri
Golden Visa Nedir, Golden Visa ile Avrupa Vatandaşlığı Almak Mümkün mü?

Golden Visa Nedir, Golden Visa ile

En kısa tanımlaması zengin göçü olan Golden Visa (Altın Vize) programları
Otolye'yi Keşfedin, Oto Yedek Parça Arama Süreci Kabusunuz Olmasın!

Otolye'yi Keşfedin, Oto Yedek Parça

Her araç, günün birinde yedek parçaya ihtiyaç duyabilir. Araç parçalarının uzun
Sunexpress Bilet Sorgulama Nereden, Nasıl Yapılır?

Sunexpress Bilet Sorgulama Nereden,

Sunexpress bilet sorgulamahizmeti sayesinde havayollarında yapılan bilet
10 Adımda Erken Rezervasyon Nasıl Yapılır?

10 Adımda Erken Rezervasyon Nasıl

Tatil fiyatları bazen çok yüksek rakamlara çıkmaktadır, bazen de çok uygun
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up