Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » viravira.co ile Yat Kiralama Kolay ve Güvenli

viravira.co ile Yat Kiralama Kolay ve Güvenli


viraviraco-yat-kiralama
Türkiye’nin yüzde yüz online, ilk ve tek yat kiralama platformu olan viravira.co’da kullanıcılar diledikleri tekne tipini ve tarih aralığını belirleyerek 41 ülke ve 960 farklı lokasyonda bulunan 11.000 tekne arasından kendilerine en uygun olanı seçerek tatillerini planlayabilir, kaptanlı veya kaptansız kiralama seçenekleri ile rezervasyonlarını yapabilirler.

Gulet, motoryat, yelkenli, katamaran kiralamanın yanı sıra artık sürat motoru ve RIB adı verilen sert gövdeli şişme botları da viravira.co üzerinden kolaylıkla kiralayarak mavi yolculuk tatilinizi organize edebilirsiniz.
 

En Popüler Yat Kiralama Lokasyonları

Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya, İstanbul, İzmir, Göcek, Kuşadası, Kaş, Ayvalık, Hisarönü, Bozburun, Orhaniye, Selimiye, Datça, Alaçatı ve Hisarönü Körfezi gibi Türkiye’nin en çok tercih edilen lokasyonlarında viravira.co ile yat kiralama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca platforma yeni eklenen günlük ve saatlik yat kiralama seçenekleri ile gece konaklamasız  olarak da tekne kiralamanız mümkün. Takvimde check-in ve check-out tarihlerini aynı gün seçerek  sistemde bulunan gece konaklamasız kiralanabilen teknelere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Sadece viravira.co’da bulunan En İyi Fiyat Garantisi özelliği ile belirli bir tarih aralığı için bir tekneyi başka bir platformda daha düşük fiyata bulmanız durumunda viravira.co sizlere aynı fiyatı sunar.  Ayrıca Maximum, Bonus Card, Axess, World, Card Finans, Paraf, Bankkart Combo ve Sağlam Kart sahiplerine 12’ye varan taksit imkanı sağlıyor.
 

Hangi Tekne Tipini Kiralamalı?

Gulet, tatilcilere geniş yapısı sayesinde rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Mürettebatlı olarak kiralanan gulet  tipi teknelerde kaptan, aşçı ve hizmetli personel tatil boyunca misafirlere eşlik etmektedir.

Denizde rüzgar gücünden yararlanarak yol almak üzere tasarlanan yelkenli teknelerde performans daha ön planda olmakla birlikte bu tekneler genellikle spor yapmayı ve doğayla iç içe olmayı seven kişiler tarafından tercih ediliyor.

Geniş salon ve kamaraları olan katamaran tipi tekneler hem yelken deneyimi hem de ferah yaşam alanları sunuyor. Katamaranlar çift gövdeli olmalarından dolayı seyir halindeyken diğer teknelere kıyasla  sallantıdan etkilenmiyorlar.

viravira.co’da bulunan bir diğer tekne tipi olan motoryat, hız ve konfor tutkunları için oldukça doğru bir seçim. Tatil için zamanı kısıtlı olan ve daha fazla yer görebilmek isteyen kişilerin motoryat kiraladığını söyleyebiliriz. Modern denizcilik sistemine uygun olarak donatılan motoryatlar ise genellikle mürettebatlı olarak kiralanıyor.
 

Yorum ve Puan Özelliği

viraviraco-yat-kiralama
viravira.co’dan tekne kiralayan misafirler tatilleri bittikten sonra yorum hakkı kazanıyorlar. Servis, temizlik, ekipman ve fiyat/fayda olmak üzere 4 farklı kriterde tekneye puan veriyorlar ve yorumlarını iletiyorlar. viravira.co bu özelliği sayesinde kiralama yapacak misafirlerin daha bilinçli tercihler yapmasını sağlıyor. Puanı belirli bir ortalamanın üzerinde olan yat sahipleri ise Süper Tekne Sahibi ünvanını alıyor. Böylelikle kullanıcılar en iyi hizmet veren tekne sahiplerine kolaylıkla ulaşabiliyor.

Platformda yer alan tüm tekneler doğrulanarak titiz bir kontrol sürecinden sonra yayına alınıyor. viravira.co’da sadece tekne sahipleri ile tekne sahipleri tarafından doğru şekilde yetkilendirilmiş işletmecilerin ilan oluşturabilmesine imkan veriliyor.
 

Güncel Kampanyaları Kaçırmayın

viravira.co, Türkiye’nin önde gelen  firmaları ile gerçekleştirmiş olduğu kurumsal iş birlikleri sayesinde kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Platformda   güncel olarak  yer alan kampanyalar ise şu şekilde:  Turkcell Platinum’lulara 2.000 TL’ye  varan İndirim, THY Miles&Smiles kart sahiplerine 20.000 Mil, Hopi’lilere 250 Paracık ve arkadaşını davet edene 2.000 Mil.



admin / 16.08.2021 / 0 / 555

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık Araba Deneyimine Hazır Mısınız?

Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık

Ulaşım zorunluluğunun giderek arttığı ve toplu taşıma kullanmanın da fazlasıyla
Kaliteli Bir Tatil Deneyim için Kiralık Havuzlu Villa Seçimi

Kaliteli Bir Tatil Deneyim için Kiralık

Günümüz tatil anlayışı hızla değişiyor. Otellerin yerini kiralık villalar
Eşsiz Bir Villa Tatili İçin Bilmeniz Gerekenler

Eşsiz Bir Villa Tatili İçin Bilmeniz

Bu yaz tatilinizi nasıl alırdınız? Otel, pansiyon, ya da villa… Villa seçeneği
Evinikirala.com ile Hayalinizdeki Villayı Kiralayın

Evinikirala.com ile Hayalinizdeki

Kiralık yazlık villa kiralama hizmeti ile hem özgürce hem de her anın tadına
İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç Kiralamanın Adresi: Enterprise

İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç

İstanbul, sadece ülkemizin değil, dünyanın da eşsiz şehirleri arasında yer
Muhafazakâr Villalar Villaekstra’da!

Muhafazakâr Villalar Villaekstra’da!

Muhafazakâr tatil olarak verilen isme bakıldığında, bahsedilen tatil
İstanbul Boğaz Turları Tanıtımı

İstanbul Boğaz Turları Tanıtımı

Asya ile Avrupayı birbirine bağlayan Kız Kulesi gibi eşi olmayan doğal, tarihi
Mavi Tur için Tekne Nasıl Kiralanır?

Mavi Tur için Tekne Nasıl Kiralanır?

Haftalık, günlük tekne ve yat kiralamak Teknetur.net ile hem çok kolay hem de
Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs tatiliniz için araç kiralamaya karar verdiniz mi? Şimdi ne yapmanız
Alaçatı Tatili Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Alaçatı Tatili Öncesi Bilinmesi

İzmir’in tatil gözdesi Alaçatı’da turistlerinde çok tercih ettiği tatil
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up