Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Saatlik, Günlük ve Haftalık Tekne Kiralama Seçenekleriyle Özgürce Maviliklere Açılın!

Saatlik, Günlük ve Haftalık Tekne Kiralama Seçenekleriyle Özgürce Maviliklere Açılın!


tekne kiralama
Bir tekne kiralamak unutulmaz bir mavi yolculuk, günlük tur, farklı etkinlik ve organizasyonlar düzenlemek için harika bir seçenektir. Teknede doğum günleri, akşam yemekleri, mezuniyet partileri ve yıl dönümleri gibi özel günleri kutlayabilir, iş toplantı ve organizasyonlarınıza bambaşka bir boyut katabilirsiniz. viravira.co’dan Tekne kiralama gerçekleştirerek çıktığınız tatillerinizde her gün farklı bir yerde güne merhaba diyebilir, karadan ulaşımı olmayan saklı cennet köşelerini denizden keşfedebilir, su sporları aktivitelerini deneyimleyerek sevdiklerinizle birlikte maceraya atılabilir ve daha birçok etkinlik gerçekleştirebilirsiniz.

Tekne Nasıl Kiralanır?

Tekne kiralama yapmanın farklı yolları vardır. Bunlar saatlik, günlük ve haftalık tekne kiralama seçenekleridir. “Mavi yolculuk” olarak adlandırılan ve genellikle geleneksel ahşap gulet tipi tekneler ile gerçekleştirilen haftalık tekne tatilleri son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir.

Mavi yolculuk Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan ve İspanya gibi sahil şeridiyle ünlü pek çok ülkede gerçekleştirebileceğiniz bir tatil alternatifidir. Gulet, motoryat, yelkenli ve katamaran tipi tekneler ile haftalık kiralama gerçekleştirerek mavi tur tatiline çıkabilirsiniz. Mavi tur tatilleri genellikle Cumartesi günü check-in ve bir sonraki Cumartesi günü check-out olacak şekilde gerçekleştirilmektedir. Haftalık tekne kiralayarak doğayla iç içe, sakin ve dinlendirici olduğu kadar aktif ve macera dolu bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Mavi yolculuğun yanı sıra saatlik veya günlük olarak da tekne kiralayabilirsiniz. Tekne gezileri ve günübirlik tekne turları saatlik ve günlük olarak kiralanan tekneler ile yapılmaktadır. Tüm gününüzü teknede geçirmek istemiyorsanız günlük veya saatlik tekne kiralama seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Ege ve Akdeniz kıyılarını saatlik kiralık tekneler ile keşfedebileceğiniz gibi, günlük tekne kiralayarak İstanbul gibi büyük şehirlerde tekne gezilerine çıkarak şehrin kaos ve kalabalığından kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşabilirsiniz.

Ne Zaman Tekne Kiralamalı?

Tekne kiralama genellikle yaz aylarında tercih edilse de kışın da yapılmaktadır. Kışın havanın soğuk olması nedeniyle tekne kiralamak akıllara çok gelmese de gündelik yaşamın getirdiği stres ve yorgunluktan uzaklaşmak için ideal bir seçenektir. Teknede yer alan ısıtıcılar sayesinde kışın da tekne içinde yaz aylarını aratmayacak bir ortam yaratmak mümkündür. Saatlik ve günlük tekne kiralama seçenekleri ile her mevsim tekne kiralayabilir, kiraladığınız tekneniz ile sevdiklerinizle birlikte birbirinden özel ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.
 

Tekne Kiralamanın Güvenilir Adresi: viravira.co

Tekne sahipleri ile tekne kiralamak isteyen kişileri bir araya getiren online bir tekne kiralama platformu olan viravira.co aracılığıyla 41 ülke ve 960 farklı lokasyonda yer alan 11.000’den fazla gulet, motoryat, yelkenli, katamaran, şişme bot ve sürat teknesi arasından size en uygun olanı seçerek rezervasyonunuzu yapabilir, kaptanlı ve kaptansız kiralama seçenekleriyle maviliklere açılabilirsiniz. Platformda yer alan saatlik, günlük ve haftalık kiralanabilen tekneler ile sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz harika bir tatil sizleri bekliyor!

viravira.co üzerinden tekne kiralamak için tek yapmanız gereken tekne tipi, tarih aralığı ve gitmek istediğiniz yer gibi kriterlerinizi belirledikten sonra takvimde müsaitliği olan tekneleri listelemek ve en beğendiğiniz tekneler için talep oluşturmak. Tekne sahiplerinin müsaitlik onayı vermesinin ardından ödemenizi kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz platform üzerinden beğendiğiniz teknelerin tekne sahipleri ile iletişime geçerek size özel teklif iletmesini talep edebilir, tatilinizi özelleştirebilirsiniz.

Gerekli lisansınız ve yeterli deneyiminiz varsa kaptansız tekne kiralama gerçekleştirerek kiraladığınız teknenizin kaptanı olabilir, rotanızı istediğiniz gibi oluşturabilir ve özgürce mavilikleri keşfe çıkabilirsiniz.



admin / 03.02.2022 / 0 / 366

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Yat Kiralama Şirketleri Arasında Naviera Yachting Konfor ve Kalitesi ile Tatilinizde Fark Yaratın!

Yat Kiralama Şirketleri Arasında

Yat kiralama pek çok organizasyon başta olmak üzere tatilde fark arayanların en
Fethiye Yat Kiralama Rehberi, Fethiye’de Yat Kiralama Yeri

Fethiye Yat Kiralama Rehberi,

Fethiye yat kiralama sonrasında masmavi bir hayale yelken açmak istiyorsanız
viravira.co ile Yat Kiralama Kolay ve Güvenli

viravira.co ile Yat Kiralama Kolay ve

Türkiye’nin yüzde yüz online, ilk ve tek yat kiralama platformu olan
Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık Araba Deneyimine Hazır Mısınız?

Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık

Ulaşım zorunluluğunun giderek arttığı ve toplu taşıma kullanmanın da fazlasıyla
Evinikirala.com ile Hayalinizdeki Villayı Kiralayın

Evinikirala.com ile Hayalinizdeki

Kiralık yazlık villa kiralama hizmeti ile hem özgürce hem de her anın tadına
İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç Kiralamanın Adresi: Enterprise

İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç

İstanbul, sadece ülkemizin değil, dünyanın da eşsiz şehirleri arasında yer
Muhafazakâr Villalar Villaekstra’da!

Muhafazakâr Villalar Villaekstra’da!

Muhafazakâr tatil olarak verilen isme bakıldığında, bahsedilen tatil
İstanbul Boğaz Turları Tanıtımı

İstanbul Boğaz Turları Tanıtımı

Asya ile Avrupayı birbirine bağlayan Kız Kulesi gibi eşi olmayan doğal, tarihi
Mavi Tur için Tekne Nasıl Kiralanır?

Mavi Tur için Tekne Nasıl Kiralanır?

Haftalık, günlük tekne ve yat kiralamak Teknetur.net ile hem çok kolay hem de
Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs tatiliniz için araç kiralamaya karar verdiniz mi? Şimdi ne yapmanız
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up