Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Unutulmaz Kalkan Tatili

Unutulmaz Kalkan Tatili


Kalkan kiralık villa
Antalya’nın batı kısmında yer almakta olan Kalkan, son dönemlerde gittikçe popüler olmaya başlayan bölgelerden bir tanesi. Bölgenin kendine özel atmosferi geçmiş dönemlerde çok fazla bilinmiyor olsa da Kaş bölgesine gelen pek çok kişi Kalkan kiralık villa seçimini yaptıktan sonra bölgeyi incelemeye başladı. Talebin artış göstermesi ile beraber artık insanlar buranın dört bir yanında yer alan güzellikleri keşfeder hale geldi. 

Kalkan Mağara Gezileri

İnsanların Kalkan ziyaretleri ile alakalı yapacakları araştırmalarda da görebilecekleri üzere buraya geldiklerinde karşılarına çıkacak olan yerlerin başında mağaralar geliyor. Kalkan villa çeşitleri de bu mağaraların son derece yakınlarında yer alıyor. İnbaş Mağarası, 40 metre uzunluğa sahip olup turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen bölgelerden bir tanesi. Eski zamanlarda fokların içerisinde yaşamış olduğu Mavi Mağara ise Kaputaş Plajı’na yakın bir konumda bulunmaktadır. Denize kıyısı olmasından dolayı da özellikle yaz aylarında pek çok kişi tarafından ziyaret edilir. İnce Burun bölgesinin arka kısmında yer almakta olan Güvercinlik Deniz Mağarası aynı zamanda yabani güvercin yuvası olarak da bilinmektedir. Mağaranın iç kısmından küçük bir yer altı deresi geçip denize karışmaktadır.

Kalkan’ın En Güzel Plajları 

Tatilini en iyi şekilde geçirmek için Kalkan kiralık villa incelemesi yapan kişilerin üzerinde durmakta oldukları diğer bir konu ise bölgedeki plajlar oluyor. Burada yer alan plajların güzelliği oldukça etkileyicidir. Kaputaş Plajı ise en fazla bilinen plaj olarak ön plana çıkıyor. Kaş ve Kalkan arasındaki sahil yolu üzerinde bulunan plajın rengi muhteşem bir turkuazlığa sahiptir. Yer altından gelen su oldukça soğuk olup, kumların arasından süzülüp Akdeniz’e ulaşır. Plaja ulaşmak isteyenlerin 187 basamağa sahip merdivenden inmeleri gerekecektir.

Patara Plajı, buradaki en büyük plajlar arasında yer alır. Aynı isimli antik kente son derece yakın konumda olan plajın uzunluğu 12 km olup plajdaki kumlar ise son derece incedir. Devamlı olarak rüzgar olmasından dolayı Kalkan kiralık villa seçimini yapacak kişiler burada rüzgar sörfü de yapabilirler.

Kalkan’ın Doğal Güzellikleri 

Tarihi bir güzelliği keşfetmek isteyenlere istediklerini vermeyi başaran Saklıkent Kanyonu, her sene ziyaretçi akınına uğramayı başarıyor. Sıcak havalarda Kalkan kiralık villa içerisinde tatil yaparken hem serin hem de etkileyici güzelliğe sahip bir bölge arayışına girenler, Gömbe Yaylası’na geldikleri zaman aradıkları sonuçları elde etmeyi başaracaklardır. Kalkan’da ziyaretçilerin uğrak noktalarından bir diğeri olan Fırnaz Koyu, aynı zamanda bölgedeki mavilikleri keşfetmek isteyenler için ideal bir nokta. Çünkü bölgeye ulaşmak için tekne turları düzenleniyor. Böylece gelecek ziyaretçiler mavilikler içerisinde serinlerken aynı zamanda koyun muhteşem güzelliğini keşfetme imkanına erişiyorlar.

Kalkan’daki En Güzel Kiralık Villalar

Yaz tatilini rahat ve keyifli bir şekilde geçirmek isteyenler son dönemlerde Kalkan kiralık villa konusunda araştırmalarını yaparak aradıkları sonuçları elde etmeyi başarıyorlar. Her ne kadar daha öncesinde bu konuda istenilen yelpazede villalar insanlara sunulmamış olsa da şimdilerde artık artan talebi en iyi şekilde yerine getirmek adına Villa Kalkan web sitesi üzerinden birbirinden farklı villalar özenle hazırlanıyor. Kalkan’ın en güzel yerlerinde bulunan villalar, farklı kişi sayılarındaki insanların içerisinde rahat etmeleri adına özel olarak dekore edilmektedir. Bu sayede de bölgede tatil zamanını geçirecek olan kişiler sitedeki villaları detaylı bir şekilde inceledikten sonra diledikleri arasından seçimlerini yapabilecektir. Özellikle de son dönemlerde buradaki kiralık villalar çok daha fazla kişi tarafından tercih edilmeye başlandığı için en erken zamanda rezervasyon işlemini yaptırarak istenilen villayı kiralamak mümkün olacaktır.



admin / 10.05.2022 / 0 / 318

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Erken Kalkan Uçak Bileti Bulur

Erken Kalkan Uçak Bileti Bulur

Tatil sezonu geldi çattı. Yılın yorgunluğunu atmak, yazın sıcak günlerinde
Antalya'da Gezilecek 7 Yer

Antalya'da Gezilecek 7 Yer

Ülkemizin en çok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan şehirlerinin
Tatil Villam ile Villa Kiralamak Güvenilir ve Çok Kolay!

Tatil Villam ile Villa Kiralamak

Lüks bir villada konaklamak, tüm yılın stresinden, yorgunluğundan arınmak sizin
Çok Uzun Yol Yapmak İsteyenler İçin İdeal Rotalar

Çok Uzun Yol Yapmak İsteyenler İçin

Yeni yerleri keşfetmek pek çok kişinin hayali. Bundan dolayı da insanlar boş
Akdenizvillam'ın Kiralık Villaları Unutulmaz Anlarınıza Eşlik Eder

Akdenizvillam'ın Kiralık Villaları

Hafızalarda yer eden bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin vaz geçilmez
Kaliteli Bir Tatil Deneyim için Kiralık Havuzlu Villa Seçimi

Kaliteli Bir Tatil Deneyim için Kiralık

Günümüz tatil anlayışı hızla değişiyor. Otellerin yerini kiralık villalar
Eşsiz Bir Villa Tatili İçin Bilmeniz Gerekenler

Eşsiz Bir Villa Tatili İçin Bilmeniz

Bu yaz tatilinizi nasıl alırdınız? Otel, pansiyon, ya da villa… Villa seçeneği
Evinikirala.com ile Hayalinizdeki Villayı Kiralayın

Evinikirala.com ile Hayalinizdeki

Kiralık yazlık villa kiralama hizmeti ile hem özgürce hem de her anın tadına
Unutulmaz Bir Tatil için Balayı Villaları

Unutulmaz Bir Tatil için Balayı

Yeni evli çiftler için hazırlanmış olan balayı villaları çiftlerin unutulmaz
Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Antalya’da Eşsiz Bir Villa Tatili

Sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda dünyanın en popüler tatil
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up