Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Gezi Notları » Gezgin Bilgiler » Enterprise Günlük Araç Kiralama Hizmeti ile Dünyayı Keşfe Çıkın!

Enterprise Günlük Araç Kiralama Hizmeti ile Dünyayı Keşfe Çıkın!


Günlük araç kiralama
1957 yılında 7 otomobil ile Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulan Enterprise, müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Şu anda yaklaşık 100 ülkede, 1.7 milyonu aşan ayrıcalıklı araç filosu ile hizmet verir. Bünyesine National ve Alamo markalarını da dahil eden Enterprise, zamanla standartlarını profesyonel seviyeye yükseltmiştir. Türkiye'de 1990 yılında Yes Oto Kiralama olarak kurulup 1997'de National Car Rental Türkiye lisansı ile hizmet vermeye başlamıştır. Türkiye'nin ilk günlük araç kiralama markasıdır. İlk kez havayolu şirketleri ile iş birliği yapıp online araç kiralama hizmeti veren firmadır. 35 ilde 80'ni aşkın ofisi ile günlük araç kiralama ve kurumsal araç kiralama imkânları sunar. Enterprise'ı yakın ya da uzak tüm seyahatleriniz için tercih edebilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Keyifli Yolculuklar Dileyen Günlük Araç Kiralama Hizmeti

Enterprise ile günlük araç kiralama hizmeti kısa sürede gerçekleştirilir. Web sayfasında bulunan alış ve iade tarihi seçerek, alınacak yer ile sürücü yaşı bölümleri doldurarak kolları sıvayabilirsiniz. Ardından uygun aracı bul butonu ile birlikte karşınıza çıkan sayfada araç sınıfı, yakıt ve vites tipinin bulunduğu filtreleme seçeneklerini kullanarak otomobillerin teknik özellikleri ile fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Dilediğiniz arabanın yanında bulunan seç butonuna tıklayarak ek hizmetler adımına geçiş yapabilirsiniz. Bu sayfadan tercih ettiğiniz aracı değiştirebilir ya da ek sigorta paketleri ve ek hizmetler hakkında bilgi alıp seçim yapabilirsiniz. Bir sonraki aşamada, Enterprise sizi ödeme sayfasına yönlendirerek işleminizi tamamlar. Kiralama koşulları sayfasından hasar servis ve yakıt hizmeti, kiracı gereksinimleri, sigorta poliçesi, ödeme koşulları, trafik ceza, yurt dışı çıkış, fiyata dahil olan ve olmayan hizmetler gibi birçok kriteri inceleyebilirsiniz. 

Kurumsal Araç Kiralama Sürecinin Avantajları

Günlük araç kiralama 2
Araç kiralama sektöründe 90'dan fazla ülkede 9 bini aşkın ofisi bulunan Enterprise, şirketlere de hizmet verir. Size en uygun kurumsal çözümleri, yaygın ofis ağı ve rekabetçi fiyatlar çerçevesinde sunar. Müşteri odaklı bakış açısını hız ve kolaylık sağlayarak kanıtlar. Aylık ve günlük araç kiralama yapmak istediğiniz zaman firmanıza özel fiyat tanımlar. Kurumsal rezervasyon ekibi ile taleplere hızlı bir şekilde cevap verir. Kurumsal müşterilere özel kampanyalar sunar; fiyat avantajı tanır. Araç bulunabilirliğinde öncelik tanıyıp ofislerde de ayrıcalıklı hizmet verir. 

Seyahatlerinizi Kolaylaştıran Ek Hizmetler

Enterprise'ın araç filosu içerisinde ekonomik, orta, SUV, minibüs, üst, lüks ve karavan tipi yer alır. Günlük araç kiralama hizmeti ile yolculuklarınız özgürleşir. Enterprise, ek hizmetler sunarak seyahatlerinizi kolay ve keyifli bir deneyime dönüştürür. Adrese teslim, adresten iade, navigasyon, ek sürücü, bebek/çocuk koltuğu, ek sigorta, mini hasar ile lastik, cam, far sigortası çeşitleri, ihtiyari mali mesuliyet, ferdi kaza sigortası, güvence paketi hizmetlerinin uygulanma süresi ve modeli farklılık gösterir. Dilediğiniz ek hizmeti tercih ederek güvenli, konforlu, pratik ve hızlı işlemler bütünü sunar. Rezervasyondan araç teslimine ve sonrasında iade zamanına kadar kontrollü bir günlük araç kiralama imkânı yaşayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Kampanyaları Tanıyarak Karar Verme Sürecinizi Kısaltın!

Enterprise, günlük araç kiralama kolaylıkları sunarak müşterilerini önemsediğini gösterir. Bütçenize hitap eden bir kampanyaya katılarak güvenli ve uygun fiyatlı bir süreç geçirebilirsiniz. Genellikle, ödeme kolaylığı odaklı olan fırsatlar, araç teslim zamanı ve otomobil türünde de farklı imkânlar yaratır. Bütçe dostu ve ihtiyaca uygun otomobil seçeneklerini şubelerden ya da internet sayfasından değerlendirebilir, rezervasyonunuzu başlatabilirsiniz. Ardından beklemeksizin; aracınızı teslim alıp hayallerinizi süsleyen o yolculuğa çıkabilirsiniz. Siz de, global hizmet veren marka Enterprise'ı tercih ederek zaman, mekan ve bütçeden tasarruf etmenin kolaylıklarını yaşayabilirsiniz.



admin / 10.06.2022 / 0 / 249

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Tatilin Keyfini Karavan Kiralama Hizmetiyle Çıkarın

Tatilin Keyfini Karavan Kiralama

Yoğun iş temposunun ardından yaşanan stresi üstlerinden atmak isteyenler,
Antalya'da Gezilecek 7 Yer

Antalya'da Gezilecek 7 Yer

Ülkemizin en çok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan şehirlerinin
Saatlik, Günlük ve Haftalık Tekne Kiralama Seçenekleriyle Özgürce Maviliklere Açılın!

Saatlik, Günlük ve Haftalık Tekne

Bir tekne kiralamak unutulmaz bir mavi yolculuk, günlük tur, farklı etkinlik ve
Yat Kiralama Şirketleri Arasında Naviera Yachting Konfor ve Kalitesi ile Tatilinizde Fark Yaratın!

Yat Kiralama Şirketleri Arasında

Yat kiralama pek çok organizasyon başta olmak üzere tatilde fark arayanların en
Fethiye Yat Kiralama Rehberi, Fethiye’de Yat Kiralama Yeri

Fethiye Yat Kiralama Rehberi,

Fethiye yat kiralama sonrasında masmavi bir hayale yelken açmak istiyorsanız
viravira.co ile Yat Kiralama Kolay ve Güvenli

viravira.co ile Yat Kiralama Kolay ve

Türkiye’nin yüzde yüz online, ilk ve tek yat kiralama platformu olan
Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık Araba Deneyimine Hazır Mısınız?

Aklınızı Başınızdan Alacak Bir Kiralık

Ulaşım zorunluluğunun giderek arttığı ve toplu taşıma kullanmanın da fazlasıyla
Evinikirala.com ile Hayalinizdeki Villayı Kiralayın

Evinikirala.com ile Hayalinizdeki

Kiralık yazlık villa kiralama hizmeti ile hem özgürce hem de her anın tadına
İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç Kiralamanın Adresi: Enterprise

İstanbul’da Güvenli ve Kaliteli Araç

İstanbul, sadece ülkemizin değil, dünyanın da eşsiz şehirleri arasında yer
Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Kıbrıs tatiliniz için araç kiralamaya karar verdiniz mi? Şimdi ne yapmanız
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up