Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Listeler » Kumluca'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Kumluca'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer


Bu yazımızda Kumluca çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız seyahatleriniz için rehber niteliği taşıyacak olan en iyi Kumluca kamp yerleri listesini yazarak; sizler için Kumluca kamp alanları hakkında detaylı bir bilgi vermeye çalıştık.

Kumluca kamp alanları
Her yıl binlerce yerli ve yabancı tatilciyi ağırlayan Antalya gerek doğası gerekse havası nedeniyle tatilcileri kendine çekmektedir. Bununla beraber kampçılar tarafından da tercih edilen Antalya’nın birçok kamp noktası ve doğa ile baş başa zaman geçirmek için güzel noktaları mevcuttur. Bunlardan biri de Antalya’nın Kumluca ilçesidir. Kamp noktası anlamında oldukça zengin olan Kumuca’da nerelerde kamp yapılabilir ve kamp için en uygun yerler nerelerdir ele alacağız.

1. Adrasan Güneş’in Yeri Camping

Bir aile işletmesi olan Adrasan Güneş’in Yeri Camping gerek doğası gerek işletme kalitesi gerek güvenli ortamı gerekse de her türlü ihtiyacın karşılanması noktasında son derece başarılı kamp alanlarından biridir. Denize de yürüme mesafesinde bulunan kamp alanı Kumluca kamp yerleri içerisinde en popüler noktalardan biri olduğunu belirtmek gerekir.

2. Hala’nın Yeri

Orman kampı yapmak isteyen kampçılar tarafından tercih edilen Hala’nın Yeri Kamp Alanı, meyve bahçeleri arasında yer alan oldukça şirin ve düzenli noktalardan biridir. Limon ağaçları arasında yer alan çadırlarda konaklayarak sakin ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Fiyat noktasında da son derece uygun olan kamp alanı genel olarak aileler tarafından tercih edilmektedir. İçerisinde her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz alanların da bulunduğu kamp alanında sakin birkaç gün geçirmek oldukça keyifli olacaktır.


3. Korsan Camping

Tam bir köy havasını veren, içerisinde ineğinden horozuna ve kedisine kadar birçok hayvanı görebileceğiniz, şirin kulübe ve çadırlar ile çevrilmiş olan Korsan Camping son derece huzurlu ve bir o kadar da konforlu kamp alanlarından biridir. Yürüyüş mesafesinde olan denizi ve meyve ağaçları ile çevrilmiş kamp alanıyla son derece sakin olan alan içerisinde her türlü ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Bununla beraber kamp alanı içerisinde kahvaltı imkanı da sunulmaktadır. Fiyat noktasında da birçok kamp alanına göre son derece ekonomik olduğunu da hatırlatmak gerekir.

4. Gönül Camping

Ekonomik anlamda son derece uygun olan kamp alanı daha çok aileler tarafından tercih edilmektedir. Yaz aylarında dahi son derece serin olan kamp alanının etrafı ağaçlar ile çevrilidir ve çadırlar da ağaçların gölgesi altında yer almaktadır. Tatil ve kamp sezonunda kimi zaman kalabalıklaşabilen kamp alanı biraz dar olduğu için sıkışıklık olabiliyor. Bunlar dışında son derece huzurlu olduğunu söylemek mümkündür. Kamp alanı içinde WC, duş alanları, yemek alanları, internet, elektrik ve sıcak su gibi hizmetler sağlanmaktadır.

5. Günışığı Camping

Rengarenk tasarımı ile dikkat çeken kamp alanı pek fazla bilinmemektedir. Bu yüzden son derece sakin olduğunu söylemek mümkündür. Göl üstüne yerleştirilen oturma alanları ise ortamı daha bir güzel hale getirmiştir. Ancak şunu belirtmek gerekir kamp alanı içinde duş ve wc bulunmamaktadır. İhtiyacınızı gidermek için sahilde yer alan kabinleri kullanmanız gerekecektir.

6. Likya Karagöz Camping

Ekonomik anlamda son derece uygun olan Likya Karagöz Camping Kumluca kamp deneyimini sizlere en güzel şekilde yansıtmaktadır. Sahile yürüme mesafesinde yer alan kamp alanına ulaşım da son derece kolaydır. İçerisinde her türlü hizmetin sunulduğu alanlar bulunmaktadır. Genel olarak aileler tarafından tercih edilen kamp alanının son derece güvenli olduğunu da belirtmek gerekir. Kamp alanının hemen yanında belediyenin büfesi de bulunmaktadır. Buradan da ihtiyaçlarınızı ekonomik şekilde karşılayabilirsiniz.


7. Özbey Kamp

Genel olarak günübirlik piknikçiler tarafından tercih edilen Özbey Kamp hem kamp alanı olarak hem de piknik alanı olarak hizmet vermektedir. Genel olarak aileler tarafından tercih edilen kamp alanı içerisinde elektrik, buzdolabı, wc, duş kabinleri ve ocak gibi birçok alan mevcuttur. Bununla beraber sahile yürüme mesafesinde yer alan kamp alanı yoğun günlerde park sorununa neden olsa da bu da kısa sürede çözülebiliyor.

8. Ayıboğan Kampı

Ücretsiz ve tamamen terk edilmiş noktalardan biri olan Ayıboğan terk edilmiş kulübeler ve tamamen sakin araziden oluşmaktadır. Herhangi bir işletme, WC veya duş kabini bulunmamaktadır. Daha çok insanlardan uzak, sessiz bir kamp deneyimi yaşamak isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Ama belirtmek gerekir ki etrafta hiçbir güvenlik önlemi bulunmamaktadır ve ormanlık alanda yaban domuzları yaşadığından dolayı dikkatli olmakta fayda vardır.

9. Zeytin Camping

Daha çok aileler tarafından tercih edilen Zeytin Camping son derece sessiz ve sakin oldukça güzel noktalardan biridir. Denize yürüme mesafesinde bulunan kamp alanı yeşillikler içinde oldukça şirin ve sakin bir konumda yer almaktadır. Güvenlik noktasında son derece dikkatli olan işletme sürekli olarak ilaçlandığı için haşere ve böcek sorunu da yaşanmamaktadır. Zeytin ağaçları arasında ailenizle huzurlu bir kamp deneyimi yaşamak için son derece ideal noktalardan biridir. Bununla beraber ortak kullanıma açık olan bir buzdolabı, elektrik, wc ve duş kabini gibi birçok hizmeti de sunmaktadır.

10. Kum Camping

Son derece temiz ve düzenli kamp alanlarından biri olan Kum Camping nar ağaçları altında kamp yapmak isteyen aileler tarafından tercih edilen oldukça huzurlu noktalardandır. Sürekli temizlenen WC, ortak kullanıma açık mutfak, sıcak su imkanı sunulan duş kabinleri, internet, yürüme mesafesindeki deniz, kolay ulaşım imkanı ve ekonomik fiyatı ile Kumluca kamp alanları içinde en beğenilen yerlerinden biridir.



admin / 28.06.2021 / 1 / 3 174

Yorum Ekleyin


  1. Erol altunvas
    Ziyaretçi
    4 Haziran 2022 18:04
    0
    Olymposda merkezde oli camp var orada glamping cadirda konakladik bu yil acilmis karavan alanida var guzrl
    Tavsiye olunur.

Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Aydın'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Aydın'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Türkiye’nin turizm bakımından en gözde tatil noktalarından biri olarak
Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Assos günümüzde Behramkale olarak
Kocaeli'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Kocaeli'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bu yazımızda Kocaeli çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız
Balıkesir'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Balıkesir'de Kamp Yapılacak En İyi 10

Bu yazımızda Balıkesir çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız
Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Trakya bölgesinde yer alan ve Yunanistan ile Bulgaristan sınırında yer alan
Çanakkale'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Çanakkale'de Kamp Yapılacak En İyi 10

Muhteşem doğası, uçsuz bucaksız ormanlık alanları, turkuaz rengindeki denizi ve
Olimpos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Olimpos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Antalya’ya bağlı Olympos, Bey Dağları Milli Parkı içinde yer alan ve doğal
Amasra'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Amasra'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bu yazımızda Amasra çadır kampı alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız
Marmaris'te Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Marmaris'te Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem doğasıyla ülkemizin en güzel noktalarından biri olan Marmaris
Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem denizi, uçsuz bucaksız ormanlık alanları ve doğasıyla Bodrum her yıl
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up