Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Listeler » Şile'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Şile'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer


Şile kamp alanları
Türkiye’nin en kalabalık şehri olan İstanbul neredeyse 16 milyona varan nüfusuyla tam bir megakent olarak bilinmektedir. Haliyle bu kalabalık ve yoğunluk çoğu insanı yormakta hatta strese neden olmaktadır. Tatil için vakit ayıramayan kişiler kendilerini bu şehre hapsolmuş hissetmektedirler. Bizde bu yazımızda İstanbul Şile’de kamp yapılabilecek yerleri ele alacağız. Bu sayede hem şehirden uzaklaşmamanız olacak hem de kamp deneyimini yaşayacaksınız. İşte Şile’de kamp yapılabilecek en iyi 10 yer makalemiz.

Bu bölgede kamp için bulunuyorsanız; Şile gezilecek yerler makalemizi de mutlaka okuyunuz.

Şile Camping

Kampçılar tarafından beğenilen ve tavsiye edilen Şile Camping duş alanları, lavabolar ve mutfağı gibi alanlar sunarken aynı zamanda internet, su ve elektrik gibi hizmetler de sunmaktadır. Bununla beraber misafirlerine özel kumsal alanı, çocuklu aileler için oyun alanı ve yemyeşil ortamı ile oldukça güzel yerlerden biridir. Kampa giriş ücreti ise son derece makul diyebiliriz. Bununla beraber işletme sahipleri de misafirleri ile ilgileniyorlar. Şile kamp yerleri içinde Şile Camping en çok tercih edilen noktalardan biridir.


Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı

Daha önceki dönemlerde pek bilinmediği için son derece sakin olan yer günümüzde ise daha çok günü birlik piknikçiler tarafından daha çok ziyaret edilmektedir. Alan çok geniş olduğundan belki sakin bir yer bulunabilir. Şelaleyi görebilmek için ilkbahar ayında gitmelisiniz aksi halde yaz aylarında şelale kurumaktadır. Köye yakın konumda olan kamp alanı kimi zaman inek ve koyunlar tarafından da işgal edilmektedir. Tezek kokusuyla alakalı probleminiz yoksa tercih edebilirsiniz.

Sahil Kamp İstanbul

Şile kamp anlamında pek çok alternatif sunmaktadır. Hem ücretli hem de ücretsiz kamp alanlarının bulunduğu şile de ücretli alanlar içinde popüler noktalardan bir diğeri ise Sahil Kamp İstanbul’dur. İşletme içerisinde çadır kiralama imkanı olduğu gibi kendi çadırınızda da konaklayabilirsiniz. Ağaçlar ile çevirili olan alan içinde tuvalet banyo ve restoran bulunmaktadır. Hafta sonu iyice kalabalıklaşan alanda daha sakin bir konaklama düşünüyorsanız hafta içi günleri tercih etmelisiniz.

Seferoğulları Kamping

Ulaşımın son derece rahat olduğu kamp alanına damsız girişler yapılamıyor bu nedenden dolayı daha çok aileler tarafından tercih edilmektedir. Kamp alanında tuvalet, banyo, buzdolabı elektrik gibi birçok hizmet sunulmaktadır bununla beraber çadır da kiralamak mümkündür. Güzel bir denize ve geniş bir ormanlık alana sahip olan mekân Şile’deki en nezih kamp alanlarından biridir. Şile kamp yerleri içinde aile için en uygun yer sayılabilir.


Çakır Kamp ve Piknik Alanı

Bir başka özel işletme olan Çakır Kamp hem piknik alanı hem de kamp alanı olarak kullanılmaktadır. Alana ait özel sahil şeridi olduğu için istediğiniz gibi denize girebiliyorsunuz ayrıca geniş bir kamp alanı olduğu için de çadırları birbirinden uzağa yerleştirebilirsiniz.

Şile Alacalı Kamp

Genel olarak aileler tarafından tercih edilen Şile Alacalı Kamp, Şile kamp alanları içerisinde tercihi yüksek bir diğer noktadır. İşletmeye özel bir sahil de bulunuyor. Sakin denizi son derece güzel bununla beraber kamp alanı dışında da doğa yürüyüşleri yapabiliyorsunuz. Duş alanları, lavaboları ve deniz manzaralı restoranı ile her türlü ihtiyacınızı karşılamaktadır. Bungalov, çadır ve ahşap evlerde konaklayabiliyorsunuz bununla beraber isterseniz kendi çadırınızı da kurabilirsiniz.

Green Park

Denizi, kumsalı, ağaçlık alanı ve çadır kurulabilecek geniş yeri ile Green Park Şile’deki güzel kamp alanlarından biridir. İster kendi çadırınızda ister firmanın kiraladığı çadırlarda konaklayabiliyorsunuz. Bununla beraber işletme için biraz pahalı olduğu söylenebilir. Sahili çadır alanına biraz uzak kalsa da yürüyerek ulaşabilirsiniz. Alan içerisinde her türlü ihtiyacınızı giderebiliyorsunuz ancak işletme için biraz pahalı denilebilir.

Sabri Bey Camping

Son derece sakin olan özel işletme lüks aramayanlar tarafından tercih edilmektedir. Daha çok kafa dinlemek isteyen kampçılar tarafından tercih edilmektedir. Doğa ile baş başa tam kafa dinleyecek yerlerden biri olan kamp alanı fiyat olarak da son derece ekonomik olan kamp alanında lavabo, duş alanı, mangal alanı ve çadır alanı bulunuyor. Birçok ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Nehir Otel Kamp

Şile kamp yerleri olarak sın derece geniş bir alana sahiptir bunlardan bir diğeri olan ve Şile merkeze yakın konumda yer alan etrafı ağaçlıklar ile çevrili ön tarafında ise muhteşem bir denize sahip olan Nehir Otel Kamp hem otel olarak hem de kamp alanı olarak hizmet vermektedir. Kafa dinlemek için son derece ideal bir ortam olan otel sessiz ve sakin birkaç gün geçirmek isteyen tatilciler tarafından tercih edilmektedir. Otel olarak da hizmet verdiği için her türlü ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Safari Life İstanbul

Şile kamp yapılacak yerler makalemizin son sırasında ise Safari Life İstanbul geliyor. Hem piknik alanı hem de kamp alanı olarak hizmet veren Safari Life özellikle aktivitelerinden dolayı tercih edilmektedir. Stres atmak için son derece uygun olan alan muhteşem bir doğaya sahip. Alanın dört bir yanı yeşillikler ve ağaçlarla kaplı olduğu için son derece temiz bir havası da var.
 
Bu yazımızda Şile çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız seyahatleriniz için rehber niteliği taşıyacak olan en iyi Şile kamp yerleri listesini yazarak; sizler için Şile kamp alanları hakkında detaylı bir bilgi vermeye çalıştık.



admin / 25.08.2021 / 0 / 912

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Kumluca'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Kumluca'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Her yıl binlerce yerli ve yabancı tatilciyi ağırlayan Antalya gerek doğası
Kapadokya'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Kapadokya'da Kamp Yapılacak En İyi 10

Kamp denilince akla gelen ilk şey deniz, orman ve güneştir ancak bazı şehirler
Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Assos günümüzde Behramkale olarak
Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Trakya bölgesinde yer alan ve Yunanistan ile Bulgaristan sınırında yer alan
Olimpos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Olimpos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Antalya’ya bağlı Olympos, Bey Dağları Milli Parkı içinde yer alan ve doğal
Akyaka'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Akyaka'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Doğal güzellikleri, denizi ve uçsuz bucaksız ormanlık alanıyla Muğla her yıl
Ağva'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Ağva'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Yoğun, stresli ve bir o kadar da kalabalık ve ülkemizin en kalabalık metropolü
Datça'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Datça'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem doğal güzellikleri, sakin yaşamı, berrak denizi ve uçsuz bucaksız
Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem denizi, uçsuz bucaksız ormanlık alanları ve doğasıyla Bodrum her yıl
İstanbul ve Çevresinde Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

İstanbul ve Çevresinde Kamp Yapılacak

İstanbul'un şehir havası eğer sizi de sıktıysa belki de kendinize biraz zaman
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up