Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Listeler » Kapadokya'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Kapadokya'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer


Kamp denilince akla gelen ilk şey deniz, orman ve güneştir ancak bazı şehirler vardır ki ormanlık alanı veya denize kıyısı olmamasına rağmen son derece güzel bir manzaraya ve doğaya sahiptir. Bu alanlardan biri de Kapadokya’dır.  Kapadokya kamp alanları olarak çok fazla alternatif sunmasa da yine de kamp yapılacak belli başlı noktalara sahiptir. Gelin hep beraber Kapadokya’da kamp yapılabilecek yerleri ele alalım.

Kaya Camping

Ürgüp Kaya Camping
Son derece sessiz ve bir o kadar da sakin noktalardan biri olan Kaya camping bir taraftan misafirlerine kamp deneyimini yaşatırken diğer taraftan ise hizmetleriyle konforu da sağlamaktadır. Kızıl Vadi manzarasının tam karşısında yer alan kamp alanında ister çadırda isterseniz de karavanda konaklayabiliyorsunuz. Gün doğumu ve batımıyla yükselen sıcak hava balonlarının muhteşem mazarası ise güzelliği tamamlıyor. Kamp alanı içinde mutfak banyo alanı, havuz ve diğer birçok hizmet sunulmaktadır.

Göreme Camping

Göreme Camping
Son derece temiz düzenli ve disiplinli yerlerden biri olan Göreme Camping tam bir aile işletmesidir. Bundan dolayı son derece güler yüzlü şekilde karşılaşıyorsunuz. İçerisinde bulunan çadır alanında isterseniz kendi çadırınızda isterseniz de kiralık çadırlarda konaklayabiliyorsunuz. Bünyesinde Aquapark’ta bulunan ve şehir merkezine 500 metre mesafede yer alan kamp alanı sizlere tertemiz bir hava sunmaktadır.

Bölgedeki diğer tüm güzellikleri merak ediyorsanız; Kapadokya Gezilecek Yerler listemizi de okumalısın.

Kapadokya Kamp Eğitim Merkezi

Kapadokya Kamp Eğitim Merkezi
Hem eğitim alanı olarak hem de kamp alanı olarak kullanılan Kapadokya Kamp Eğitim merkezi Kapadokya kamp yerleri içinde en popüler noktalardandır. Zira muhteşem peri bacalarının manzarası, uçan balonların sunduğu görsel şölen ve tertemiz havasıyla dikkatleri çekmeyi başarmaktadır. Yerli ve yabancı kampçılar tarafından sıkça tercih edilen alanda eğer şanslıysanız kendinize özel bir nokta bularak çadırınızı kurup kamp yapmaya başlayabilirsiniz.

Dilek Camping

Göreme Dilek Camping
Meyve ağaçları arasında yer alan Dilek Camping Kapadokya’nın tam ortasında yer alan son derece güzel noktalardandır. Karavan, ahşap ev ve çadır konseptini misafirlerine sunan işletme içerisinde havuz, restoran, duş alanı gibi hizmetler de sunulmaktadır. 800 metrekarelik kamp alanı peri bacalarının hemen dibinde yer almaktadır.

Öz Kapadokya Camping

Öz Kapadokya Camping
Son derece güvenli, temiz bir o kadar da iyi bir işletme olan Öz Kapadokya Camping, özellikle değişik aktiviteleri ile bilinmektedir. En çok beğenilen aktivite ise yapılan ATV turlarıdır. Uçsuz bucaksız derin vadilerde yapılan turlara da katılarak kamp deneyimini oldukça farklı bir hale getirebilirsiniz. Bununla beraber kamp alanı içinde de birçok hizmet sunan işletmede çadır kiralayarak kamp yapabilirsiniz.

Ada Camping

Kapadokya Ada Camping
Kapadokya’nın biraz dışında kalan ancak tercih edilebilirliği son derece yüksek olan Ada Kamping havuz, restoran, havuz bar hizmetiyle misafirlerini karşılamaktadır. Elektrik, TV, internet ve duş alanı ile de daha rahat bir kamp deneyimi yaşamak isteyen tatilciler tarafından tercih ediliyor. Avanos’ta bulunan kamp alanı içinde çadırınızı kurarak konaklamaya başlayabilirsiniz.

Panoroma Camping

Panorama Camping
Kapadokya kamp alanları içinde popüler olan bir diğer nokta ise Panoroma Camping’dir. İçerisinde hem bungalov hem çadır hem de karavan tipi konaklama hizmeti sunan alan içinde kendi karavanınızla veya çadırınızla konaklayabilirsiniz. İçerisinde restoran, yüzme havuzu, sıcak su internet gibi hizmetlerle beraber ücret karşılığında elektrik hizmeti de sunulmaktadır.

Gülşehir Camping

Gülşehir Camping
Kızılırmak kenarında yer alan ve etrafı yemyeşil ağaçlar ile çevrili olan Gülşehir Camping aynı zamanda profesyonel hizmetiyle de son derece başarılıdır. İçerisinde çeşitli tarihi yapıları da barındıran alanda karavan veya çadırda konaklayabilirsiniz.

Nevşehir Kamp

Nevşehir Kamp
Kapadokya’ya 12 kilometre mesafede yer alan kamp alanı özellikle manzarası ile dikkat çekiyor. İçerisinde çeşitli alternatiflerin sunulduğu konaklama alanları mevcut bununla beraber isterseniz de kendi çadırınızda konaklayabiliyorsunuz. Kamp alanı içinde banyo, tuvalet, elektrik, internet, restoran ve kafe bulunuyor. Hemen hemen tüm ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Dolunay Camping

Dolunay Camping
Kapadokya’da kamp yapılacak yerler içindeki bir diğer işletme ise Dolunay Camping’dir. Otel olarak da hizmet veren işletme kampçılar için özel bir alan da sağlamaktadır. Burada çadırınızı kurup kamp yapabilirsiniz. Otel olarak da hizmet verdiğinden dolayı hemen hemen her türlü ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabiliyorsunuz ayrıca işletmenin misafirlerine özel kullanıma açtığı havuzu da serinlemenize imkan tanımaktadır.

Bu yazımızda Kapadokya çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız seyahatleriniz için rehber niteliği taşıyacak olan en güzel Kapadokya kamp yerleri listesini yazarak; sizler için Kapadokya kamp alanları hakkında detaylı bir bilgi vermeye çalıştık.



admin / 17.09.2020 / 0 / 3 334

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Aydın'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Aydın'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Türkiye’nin turizm bakımından en gözde tatil noktalarından biri olarak
Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Assos günümüzde Behramkale olarak
Kocaeli'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Kocaeli'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bu yazımızda Kocaeli çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız
Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Trakya bölgesinde yer alan ve Yunanistan ile Bulgaristan sınırında yer alan
Olimpos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Olimpos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Antalya’ya bağlı Olympos, Bey Dağları Milli Parkı içinde yer alan ve doğal
Akyaka'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Akyaka'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Doğal güzellikleri, denizi ve uçsuz bucaksız ormanlık alanıyla Muğla her yıl
Ağva'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Ağva'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Yoğun, stresli ve bir o kadar da kalabalık ve ülkemizin en kalabalık metropolü
Datça'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Datça'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem doğal güzellikleri, sakin yaşamı, berrak denizi ve uçsuz bucaksız
Marmaris'te Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Marmaris'te Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem doğasıyla ülkemizin en güzel noktalarından biri olan Marmaris
Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem denizi, uçsuz bucaksız ormanlık alanları ve doğasıyla Bodrum her yıl
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up