Türkiye'nin En Güncel Gezi Rehberi...
instagram facebook twitter pinterest tumblr
Gezi Rehberi
Anasayfa » Listeler » Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Assos'ta Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer


Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Assos günümüzde Behramkale olarak adlandırılmıştır. Beldenin güney ucundaki volkanik dağın tepesine kurulmuş olan Assos Antik dönemden günümüze kadar kalabilmiş tarihi kalıntıları ve muhteşem doğası ile dikkat çekmektedir. Yerli ve yabancı turistler günübirlik olarak gezse de kampçılar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.

Assos Kamp Alanları

Masmavi denizi, yeşil alanları ve mimarisi ile dikkat çeken belde de kamp yapmak son derece huzurlu ve eğlenceli olacaktır. Bizde bu yazımızda Assos’ta kamp yapılacak yerleri ele alarak kampçılar için bir rehber oluşturmaya çalıştık.

1. Assos Gargara Doğal Tatil Kampı

Assos Gargara Doğal Tatil Kampı
Zeytin ve incir ağaçları arasında yer alan Assos Gargara Doğal Tatil Kampı son derece dingin ve sakin noktalardan biridir. Mistik bir havaya sahip olan alan kamp alanı sizlere huzur verirken aynı zamanda eğlenceli aktiviteleri de sunmaktadır. Kampçılara özel sahil alanı da bulunmaktadır. Deniz yosunlu olduğunu belirtmek gerekir ancak bu sayede birçok balık türünü de görebilmek mümkündür.


İsterseniz su altı dalışları gerçekleştirerek bunlara şahit olabilirsiniz. Tüm bunlarla beraber kamp alanı içerisinde her türlü ihtiyacınızı rahatlıkla giderebiliyorsunuz.

2. Neverland Camping

Neverland Camping
Sahile sıfır konumda yer alan ve denizin kokusunu sonuna kadar hissedeceğiniz Neverland Camping doğallığı ile dikkat çekmektedir. Yol konusunda biraz sıkıntılı olsa da bunu kolaylıkla aşabiliyorsunuz. Kamp alanına son 5 kilometre yol asfalt olmadığı için spor araçlar için pek de uygun sayılmamaktadır.

Bununla beraber kamp alanı içinde duş kabinleri, lavabolar ve yiyecek alanları bulunmaktadır. Kamp alanına giriş ücretine kahvaltı da dahil olduğunu da belirtmek gerekir. 

3. Assos Yelken Kamp

Assos Yelken Kamp
Denize sıfır bir başka kamp alanı olan Assos Yelken Kamp, bu anlamda Assos kamp alanları içerisindeki bir başka popüler noktalardan biridir. Son derece başarılı bir işletme olduğundan dolayı hem deniz hem de kamp alanı sürekli temizlenmekte ve güvenlik üst seviyede tutulmaktadır.


Bununla beraber yemek ve kahvaltı hizmetinin de sunulduğu kamp alanında aynı zamanda çocuklar için oyun alanı da mevcuttur. İster kendi çadırınızı kurup konaklayabilir isterseniz de kamp alanında çadır kiralayarak kamp yapabilirsiniz.

4. Seher Kamp

Seher Camping
Fiyat performans anlamında son derece uygun olan ve başarılı bir işletme olan Seher Kamp’ta yine Assos kamp alanları arasında huzuru bulabileceğiniz bir başka işletmedir. Kadırga Koyu’nda yer alan kamp alanı denize sıfır konumda yer aldığından dolayı denizin tadını sonuna kadar çıkarabiliyorsunuz.
Civardaki diğer tüm güzellikleri keşfetmek adına; Assos Gezilecek Yerler listemizi de okumalısınız.
Bununla beraber çadırların ağaç gölgesi altında yer almasından dolayı sıcaklık gibi bir problem yaşanmıyor. İster çadırda ister karavanda isterseniz de ahşap evlerde konaklayabiliyorsunuz.

5. Özgür Plaj Kamp

Özgür Plaj Kamp
Adından da anlaşılacağı gibi denize sıfır bir kamp alanı olan Özgür Plaj Kamp, kumsal üzerine çadır kurarak enfes bir kamp deneyimi yaşamanıza olanak sağlamaktadır. Doğal güzellikleri ile dikkat çeken kamp alanı bu anlamda huzurlu bir kamp deneyimi yaşamanızı sağlıyor ancak kamp alanı biraz küçük olduğu için kimi zaman yan çadır veya karavandaki sohbetlere tanık olabiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak ister kendi çadırınızda isterseniz de kamp alanına kurulu olan çadırlarda konaklayabilir veya bir karavan kiralayabilirsiniz. Kamp alanında ihtiyacınız olan her türlü alanı bulabilirsiniz.

6. Hafız’ın Yeri

Hafızın Yeri
Son derece sessiz ve bir o kadar da sakin noktalardan biri olan Hafız’ın Yeri bu anlamda huzurlu bir kamp deneyimi yaşamak isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Assos kamp alanları içinde belki de en sakin noktalardan biri olan işletme denize sıfır konumda yer almasa da son derece yakında bulunmaktadır. Genel olarak samimi bir ortam sunduğundan dolayı yeni arkadaşlıklar kurmakta zorlanmayacaksınız.

Bununla beraber lavabo ve duş alanları yetersiz kalabiliyor ve bu yüzden kimi zaman sıra oluşabiliyor. Bununla beraber kamp alanı içinde yer alan restorandan eşsiz yemekler çıktığını da belirtmek gerekir. Elektrik, internet, sıcak su, buzdolabı ve 7/24 açık büfesiyle her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

7. Assos Rüya Camping

Assos Rüya Camping
Zeytin ağaçları arasında yer alan, denize sıfır son derece mükemmel bir kamp alanı olan Assos Rüya Camping hem çadır, hem karavan hem de bungalovlarda konaklama seçeneğini sunmakla beraber isterseniz de kendi çadırınızda konaklayabilme şansını vermektedir. Tatil döneminde kalabalıklaşan ancak diğer dönemlerde ise son derece sakin ve huzurlu olan Assos kamp alanları içinde her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek alanlar mevcuttur.


Bununla beraber kamp alanı içinde restoran bölümü de bulunduğundan dolayı yemek ihtiyacını da zorlanmadan temin edebiliyorsunuz.

8. İnci Camping

Assos İnci Camping
Özellikle aileler tarafından tercih edilen İnci Camping geniş bir alana yayıldığı için herhangi bir sıkışıklığa neden olmamaktadır. Duş kabinleri, WC, elektrik, internet, bu dolabı, sıcak ve soğuk su gibi hizmetleri de sunmaktadır. Bununla beraber denize iskeleden girişler yapılmaktadır. Akşamları palet üzerinde denize sıfır şekilde kurulan çadırlarda ise manzaranın tadını çıkarabiliyorsunuz.

Alan içerisinde kendiniz yemek yapabilirsiniz ayrıca kamp alanının restoranından da temin edebilirsiniz. 

9. Assos Yıldız Camping

Assos Yıldız Camping
Özellikle temizlik ve hijyen noktasında oldukça dikkat çeken kamp alanlarından olan Assos yıldız Camping tertemiz WC ve duş kabinleri, her bölüme uzanan elektrik hizmeti, internet, soğuk ve sıcak su, buzdolabı ve kahvaltı hizmetiyle övgüleri hak eden işletmelerden biridir. Muhteşem bir manzaraya ev sahipliği yapan kamp alanında aile odaları ve çadırları da bulunmaktadır. Oldukça sakin olduğundan dolayı huzurlu bir kamp deneyimi sunmaktadır.

10. Kamp Olive

Kamp Olive
Assos kamp yerleri rehberinin son bölümünde ise Kamp Olive yer alıyor. Son derece başarılı işletme olan Kamp Olive, büyük ve geniş çadırları, temiz WC ve duş kabinleri, sahile olan sıfır konumu, buzdolabı sayısı, uzatılmış elektrik kabloları çadır önlerinde bulunan yemek ve piknik masaları ve küçük kafesiyle son derece düzenli ve pratik kamp alanlarından biridir.

Berrak ve temiz olan denizi taşlık ancak ilerledikçe kumluk alana ulaşmak mümkün. Bununla beraber denizde su altı dalışları gerçekleştirerek deniz altı yaşamını da gözlemlemek mümkündür. Özellikle aileler tarafından tercih edilen kamp alanında huzurlu günler geçirebilirsiniz.

Bu yazımızda Assos çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız seyahatleriniz için rehber niteliği taşıyacak olan en iyi Assos kamp yerleri listesini yazarak; sizler için Assos kamp alanları hakkında detaylı bir bilgi vermeye çalıştık.



admin / 04.08.2020 / 0 / 9 164

Yorum Ekleyin


Gezilecek Yerler

Gezi Rehberi

Bağlantılar

Kocaeli'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Kocaeli'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bu yazımızda Kocaeli çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız
Balıkesir'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Balıkesir'de Kamp Yapılacak En İyi 10

Bu yazımızda Balıkesir çadır kamp alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız
Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Edirne'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Trakya bölgesinde yer alan ve Yunanistan ile Bulgaristan sınırında yer alan
Çanakkale'de Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Çanakkale'de Kamp Yapılacak En İyi 10

Muhteşem doğası, uçsuz bucaksız ormanlık alanları, turkuaz rengindeki denizi ve
Amasra'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Amasra'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bu yazımızda Amasra çadır kampı alanları hangileri ve bu bölgeye yapacağınız
Akyaka'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Akyaka'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Doğal güzellikleri, denizi ve uçsuz bucaksız ormanlık alanıyla Muğla her yıl
Datça'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Datça'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem doğal güzellikleri, sakin yaşamı, berrak denizi ve uçsuz bucaksız
Marmaris'te Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Marmaris'te Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem doğasıyla ülkemizin en güzel noktalarından biri olan Marmaris
Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Bodrum'da Kamp Yapılacak En İyi 10 Yer

Muhteşem denizi, uçsuz bucaksız ormanlık alanları ve doğasıyla Bodrum her yıl
Türkiye'nin En Ucuz 5 Tatil Beldesi

Türkiye'nin En Ucuz 5 Tatil Beldesi

Tatil insanların psikolojik olarak rahatlamalarını sağlayan en büyük
Bizi Takip Edin!
15k
Twitter
8.6k
Facebook
21k
İnstagram
1.1k
Youtube
1.6k
Google
1.9k
Pinterest
Abone Olun!
up